Астро комбинације из ноћне море

Б92
Астро комбинације из ноћне море

Зодијак вам доста може помоћи у томе да откријете с ким сте компатибилни, а са ким не. Било да вјерујте у хороскоп или не, постоје одређене комбинације знакова које би могле имати проблема у вези, па прочитајте и које су то.

Ован и Рак

Особе рођене у знаку Овна су екстровертне и енергичне и не слажу се најбоље са знацима који су конзервативни и осјетљиви, попут Рака. Иако нису тоталне супротности, веза између Овна и Рака би била фрустрирајућа јер имају различите приоритете.

Рак и Водолија

Активан и узбудљив живот Водолије ће дјеловати привлачно Раку, али само у почетку. Ова веза ће бити забавна и узбудљива можда мјесец дана, а онда ће преовладати Ракова кућна личност. То ће Водолији брзо досадити и довешће до расправе и могућег неверства.

Лав и Бик

Лав и Бик су оличење фразе, “када незаустављива сила удари у непокретан предмет”. Ови знаци су јако тврдоглави и имају различите приоритете. Лавови желе славу и богатство, а Бикови стабилност и сигурност. Ниједна страна неће попустити у расправи и тешко прихватају промјене. Најбоље чему се ова два знака могу надати је узајамно поштовање.

Шкорпија и Ован

Шкорпија и Ован ће бити у сталном сукобу због њихових независних природа. Можда ће везу започети са праском у кревету, али ће веома брзо доживети неуспјех. Ован је кокетне природе, а Шкорпија љубоморне.

Близанци и Рак

Заборавите! Исход никако не може да буде добар. Ракови су осјетљиви и емотивни док Близанцима недостаје осјећајности, нарочито док говоре оно шта мисле. Ракови су превише осјетљиви да изађу на крај са таквим особама.

 

Дјевица и Лав

Лавови воле да троше новац, а Дјевице да га чувају. Многим везама дође крај због новчаних несугласица. Екстравагантна и опуштена природа Лава ће сигурно доћи у сукоб са конзервативном и мирном природом Дјевице.

Вага и Јарац

Јарчева контролишућа природа и потреба да увијек све буде по њиховом ће вјероватно искористити Вагину дарежљиву и благу природу. Јарчеви могу бити промјенљивог расположења и веома резервисани за разлику од Ваге која је прилично отворена по питању емоција. Иако је овај пар потпуно различит, можда би и могли да буду заједно ако то баш желе и потруде се.

Бик и Водолија

Осуђени на пропаст и прије самог почетка. Бикови воле стабилност док Водолије могу бити свуда, воле брз темпо. Бикови су изузетно посесивни што се не подудара са Водолијином опуштеношћу.

Рибе и Лав

Рибе су сањари и веома осјетљиви што је контраст са ентузијастичном природом Лава. Потреба за пажњом коју испољавају Лавови може код Риба да изазове осјећај узбуђења.

Стријелац и Јарац

Стријелац воли да се смије и добро проводи. Јарчеви су приземни и понекад чак меланхолични. Оптимистичан став Стријелца може да изнервира Јарца и њихова веза је осуђена на неуспјех.

Водолија и Шкорпија

Авантуристички настројена Водолија увијек тражи узбуђење и нешто ново у животу, а Шкорпија жели посвећеност и сигурност. Веза између ова два знака би можда и могла да успије уколико Шкорпија с времена на вријеме да мало простора Водолији.

Рибе и Близанци

Близанцима је неопходна потпуна слобода. Немојте их спутавати. Рибама треба стабилност коју Близанци не могу да им пруже. Рибе желе живот из бајке испуњен љубављу и посвећеношћу. У почетку између Рибе и Близанаца влада велика привлачност, али она временом нестане. Близанци су способни да буду у љубавној вези, али имају потребу и да се осјећају слободно.

Дјевица и Близанци

Дјевица и Близанци имају другачије приступе у погледу на свијет. Дјевице су веома озбиљне и практичне док близанци изгледа имају двоструку личност и не могу да се одлуче ни за шта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана