Астро: која је његова омиљена поза?

Index.hr
Астро: која је његова омиљена поза?

Уз малу помоћ звијезда заведите га као никада прије ...

 

Ован

Овнови су познати по томе што воле брз, агресиван и груб секс. Пробајте изазовну позу отпозади у којој он сједи на кревету са испруженим ногама док ви лежите на његовим ногама, потпуно испружени, окренути леђима према њему. Ова поза омогућава дубљу пенетрацију и дозвољава му да има потпуну контролу.

Бик

Мушкарци Бикови воле сензуалан, спор секс. Пробајте мисионарску позу. Он ће моћи да одреди брзину и истовремено покаже своју њежну страну.

Близанци

Ови фрајери су познати по томе што су мајстори секса на брзака. Пробајте позу у којој обоје стојите окренути једно према другом док сте ви наслоњени на зид.

Рак

Ракови су неодлучни и може да дјелује као да имају двоструку личност - на тренутак су њежни, а на тренутак су груби. Пробајте позу у којој сте ви горе. Тако ћете моћи преузети контролу ако он непрестано мијења темпо.

Лав

Лавови су веома романтични и посебно ће се потрудити да вама буде пријатно. Замислите дивну сатенску постељину и свијеће. О да, он ће вам дефинитивно пружити. Пробајте позу кашике. Она ће му омогућити да буде сав сензуалан и путен, с обзиром на то да је прави романтик.

Дјевица

Дјевице воле да све буде уредно и обично су они ти који воле да пружају задовољство. Лезите на леђа, док су вам ноге у ваздуху и обликују слова В - то ће му омогућити да покаже своје таленте.

 

Вага

Ваге су једноставно добре у свему. Он ће бриљирати у свакој пози, па можете пробати ову компликованију: нека вас подигне у наручје, обгрлите га ногама и вјерујте нам, он ће знати како даље...

Шкорпија

Начин на који Шкорпије воде љубав је прилично сличан као начин на који комуницирају са својим партнерима (на примјер, мушкарац који све ваше проблеме рјешава у кревету ...о да, то је Шкорпија). Пробајте позу лицем у лице. Почните у доги пози , па се онда ротирајте на кољенима тако да гледате једно у друго. Контакт очима је део комуникације у сексу који је изузетно привлачан Шкорпијама.

Стрелац

Они су најспонтанији од свих знакова . Тако да, ако вам се свиђа секс на јавном мјесту, бинго! Нашли сте свог идеалног партнера. Пробајте позу у којој стојите док он улази у вас отпозади , док истовремено држи руком вашу ногу која је мало савијена у кољену. Како бисте још више распламсали страсти, реците му да вас наслони уз прозор за додатно узбуђење, јер вас неко може видјети.

Јарац

Свиђају им се бичеви и ланци. Да, Јарчеви воле С&М. Пробајте доги стајл позу, али спустите главу на јастук. Оно што се њему свиђа је да потпуно контролише ситуацију, а ова поза ће му то омогућити. Али, пазите се могућег бичевања и прљавих разговора. Разговарајте прво о томе шта желите, а шта не и поставите границе.

Водолија

Ови мацани воле секс играчке и разне реквизите. Док сте на њему , узмите разне сексуалне играчкице, те их користите пред њим. То ће га додатно стимулисати.

Рибе

Рибе одлично знају читати говор тијела, тако да је секс с њима скоро увијек феноменалан јер тачно знају шта желите и како то желите. Такође, воле да испробавају разне улоге. Јашите га у пози “обрнуте каубојке” - и потом убаците неку улогу, па да ова поза буде у складу са својим именом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана