Астро: Какви ћете бити у старости?

24сата.рс
Астро: Какви ћете бити у старости?

Млади сте и пуни амбиција, а да ли сте размишљали какви ћете бити у старости? Захваљујући датуму рођења и вашем хороскопском знаку прочитајте какви ћете да будете када вас сиједе узму под своје.

Ован

Припадници овог знака се ни у старости неће одрећи спортских активности, а уколико у случају болести буду спријечени постаће прави гњаватори. Покушаће да задрже ритам дневних обавеза баш као и време своје младости.

Бик

Биковима се и старост окреће око материјалног богатства. Овај знак новац неће да деле лако. У случају материјалне оскудице у старости Бик ће постати особа пуна незадовољства и горчине.

Близанци

Близанци су друштвене особе и због тога ће и под старе дане много да се друже. Ако уз себе имају животног сапутника који је сличног сензибилитета као и они, никада им неће бити досадно, него ће старост испунити разним активностима и путовањима. Уколико се деси да остану сами, неће им бити потребно много времена да обнове стара познанства или стекну нова.

Рак

Читавог живота овај знак ће бити веома осећајан, па се то неће да променити ни у старости. Уколико имају породицу, као баке и деке ће имати сталне посете драгих људи, а у случају да остану сами провешће тужну старост пуну меланхолије.

Лав

Својим истинитим, претераним или чак измишљеним причама ће давити блиске особе. Ако су заиста нешто постигли у животу, биће врло поносни на то и када се са седима буду сећали својих дивних успомена.

Девица

Девице ће се бавити својим дневним ритуалима и уживати у ситницама. Уколико су имале срећан живот и брак, у старости ће блистати и проживљавати другу младост. Девице воле да имају кућне апотеке, у којима ће у сваком тренутку на дохват руке имати лекове за психичке и физичке тегобе.

Вага

Припадници овог знака идеал виде у брачном животу. Најгоре ће им бити уколико у старости остану без партнера, па ће много да се труде на нађу свог животног сапутника. Љубав и искреност су им звезде водиље, тако да им је све друго од мање важности.

Шкорпија

Када победе све важне животне борбе и остваре велике циљеве, Шкорпије ће се у старости сећати сваке своје битке и посветити решавању проблема, са којима се нису изборили раније. Никада их неће побиједити године, већ ће због свог духа остати заувек млади и жељни авантура или ће живети од сећања на некадашње.

Стрелац

Прегршт мудрих савета биће заштитни знак Стрелаца у старости, јер ће волети да мудрују о разним животним темама. Постоји могућност и да се повуку у себе, али ће њихов ведар темперамент то успети да надвлада.

Јарац

Старост Јарчева биће као вино – што старије то боље. Овај знак ће дисати пуним плућима и онда када их сустигну боре, а можда ће више да се препусте уживањима и разним видовима задовољства него у младости.

Водолија

Водолије се воде логиком да никада није касно да науче да возе ауто или се баве јогом, па макар имали наборану кожу од 70 лета. За њих неће да постоји класична старост, јер се неће осећати старо или барем то никада неће да признају. Уз овај знак никоме неће бити досадно, јер ће сваки дан откривати нешто ново.

Риба

Занимљив хоби, креативан рад или доколица – зависи од припадника овог знака шта ће одабрати. Неке Рибе ће под старе дане бити доста смушене, док ће оне мало проницљивије бити у стању да глуматају. Вежина Риба ће уживати у ленчарењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана