Астро: Јарчеви издржљиви у сексу, Шкорпије веома перверзне

kolektiv.me
Астро: Јарчеви издржљиви у сексу, Шкорпије веома перверзне

Ко је међу хороскопским знацима најпромискутетнији, ко највјернији, а ко је перверзњак без конкуренције?

Ован

Ован воли грубљи секс, да осјети енергију друге особе. Оно што никако не воли је да чека. Не завлачите Овна; ако Вам се свиђа слободно одмах пређите са ријечи на дјело, неће вам замјерити. Припадници овог знака су увијек спремни за експериментисање, али их пустите да воде игру. Углавном су вјерни, осим ако особа са којом су није у стању да одговори њиховој сексуалној енергији. У супротном, не улазите ни у какве односе с њима, јер Овнови не могу да буду у вези са онима који не могу да их прате.

Бик

Бикови су сензуални, воле њежан секс, а најбоља предигра за њих је чаша вина, топла чоколада, добар залогај. Битно је да све буде полако, без журбе. Биковима је битан и добар веш, да жене носе подвезице, у кревет долазе нашминкане. Они су велики хедонисти, али вјерни, осим ако им постане досадно с партнером. Тада нема помоћи. Бикови нису промискуитетни, квалитет стављају испред квантитета.

Близанци

Близанци, лепршави у свему, такви су и у сексу. Добар разговор је за њих афродизијак. Ако не успијете да их заведете ријечима, не покушавајте другим методама. Они воле еротске приче, али и униформе, прерушавање. Не мијењају партнере лако, тешко се одлучују да се упусте са неким у везу. Не журе нигдје. Заправо, треба их мало "погурати".

Рак

Ове особе ћете најлакше завести на њиховом терену, у њиховој кући. Спремите им омиљено јело, на примјер, али не журите, јер Ракови воле све полако. Битнија су им осјећања од секса, али се не може рећи да су највјернији знак. Нису перверзни, а воле секс у води.

Лав

Лавови воле луксуз, сјај. Удварајте им се на лијепим мјестима, интересантним, али и у природи. Пригушено свијетло, добро вино, мало ласкања и краљ животиња ће вам јести из руке. Ипак, не журите. Лавови знају шта хоће, зато их не вриједи наговарати. Воле да доминирају. Порно филмове гледају, али ријетко с партнером, воле да уче и буду у току с новитетима, када је секс у питању. Нису промискуитетни, али не остају у вези или браку без емоција.

Дјевица

Дјевица се тешко опушта. У томе им помаже лијеп доњи веш, на примјер, али и пригушено свијетло. Дјевица воли пажњу али и ситне поклоне и гестове. Један од највернијих знакова. Наоружајте се стрпљењем и уживаћете.

Вага

Вага воли да све буде полако, једноставно и лијепо. Воли секс, свакодневно, али може да се суздржи. Вагама су осјећања увијек на првом мјесту. Није битно гдје ће водити љубав, може и на отвореном, у кухињи, на поду. Ваге се лако прилагоде.

Шкорпија

Шкорпија је један од најперверзнијих знакова. Зна како да привуче сваког кога пожели, али зна и како да одбије. Шкорпија воли порно филмове и секс у најразличитијим позама. Њој је потребан добар љубавник, који ће се посветити том чину. Не вара, осим ако нешто озбиљно не штима у вези или браку.

Стријелац

Стријелац је авантуриста који воли све да проба. Зна да се искуство не може стећи с једним партнером, па их зато мијења. Гледа да буде што више отворен према свему, воли униформе, воли слободу у сексу, па ако партнер не подржава то и нема довољно енергије, неће бити дуго у његовом животу и постаће прошлост. Секс им је много битан и показатељ да ли је у вези све ОК.

Јарац

Јарац је најсуздржанији знак, али је и најиздржљивији у сексу. Вјеран. Може сатима да измишља позе, да угађа партнеру, али само ако хоће. Уколико се не труди, знајте да ништа не осјећа према вама. Он је стрпљив, али кад дође до секса, схватићете да је било вриједно чекања.

Водолија

Оне воле све да пробају, да експериментишу, перверзни су. Не воле да чекају на секс, али никада неће притискати партнера. Ако волите секс у лифту, у аутомобилу, на плажи... Водолије су за вас. Њима ништа није страно. Еротски филмови су им омиљени жанр.

Рибе

Сензуалне Рибе воле секс уз музику, добро вино. Квалитетна храна је одличан афродизијак за њих. Не оптерећују се бројем партнера. Лако губе интересовање, склони су и паралелним везама, прије свега због секса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана