Астро: Ево шта очекује ваш знак у врелим љетњим данима

conopljanews.net
Астро: Ево шта очекује ваш знак у врелим љетњим данима

Хороскоп за љето 2014. некима ће донети право освежење, неки ће сазнати чега треба да се клоне, а неки ће добити и идеалне датуме за идеалне одлуке.

Ован

Као ватрени знак овог љета ћете покушати да се покажете у пуном издању али ћете морати да будете суочени и са непредвиђеним околностима. Од краја јуна имате помоћ Венере, планете љубави која ће кретнути директним ходом и која ће вам све вријеме бити више него наклоњена доносећи у ваш живот многе интересантне, веселе, разрагане и комуникативне особе.

Ипак, пазите се јер све до 7. августа како ви, тако и ваш партнер, можете бити склони паралелним везама или вам се може неочекивано свидјети неко ко би могао да у великој мјери искомпликује ваш живот. Даме Овнови биће више него слабе и попустљиве пред шармом неког Близанца, другог Овна или Ваге. Много путовања, разних сусрета и нових познанстава донијеће у ваш живот могуће и једну Водолију која ће се у приличној мјери двоумити у погледу вас двоје. Уран у вашем знаку који вас чини склоним промјенама и у ретроградном ходу од 13.јула доноси мању конфузију. Многи Овнови који су дуго у вези у августу могу планирати брак или заједнички одмор, али пазите да се нешто не искомпликује, старији чланови породице се превише мијешају у ваш живот. Од 23. августа када Марс уђе у Шкорпију,рођени почетком знака могу бити веома љубоморни, рођени крајем знака заинтригирани за једног Јарца, Шкорпију или Овна а рођени средином знака, највјероватније ће се заинтересовати за Близанце или Водолију. Рођени средином 70 тих, крајем 80 тих највјероватније ће доживети велику љубав са неким ко због посла често борави ван земље.

Бик

Спремите се за дуго топло љето. Марс, планета страсти, владалац вашег астролошког поља партнерских односа улази 3. јула у Вагу гдје ће бити слаб а ви романтични и највјероватније заљубљени у неког ко је присутан у јавности, ко се бави умјетношћу али се ради о неком ко је такође изузетно непредвидив. Средином јула можете бити у искушењу да уђете у тајну везу са неким кога кога ћете упознати на послу или на неком вијечем скупу и може се десити да ћете ући у тајну везу са Стрелцем, Биком или Водолијом. Већ крајем јула можете бити у дилеми да ли да везу наставите или не а ако у то вријеме будете на одмору или на неком путу, тешко да ћете успијети да одолите шарму неке Рибе или особе која је преко посла везана за иностранство. Тек 23.августа Марс улази у Шкорпију гдје је јак и гдје већини представника вашег знака доноси страствене авантуре, јака осјећања али ипак, будите опрезни, јер ће управо средином и крајем августа почети да се много тога дешава међу планетама што се не мора повољно одразити на вас. Бићете спремни да се несмотрено упустите у авантуру са неким ко је по много чему јача личност од вас али ако сте дама Бик, управо то ће бити оно што ће вас неодољиво привући партнеру. Ако сте после дужег времена заљубљени а несигурни у себе, посебно ако вам се допадају неки други Бик, Вага или Дјевица, ретроградни ход Меркура од 15.јула до 8.августа може вам донијети непријатна изненађена у виду прича о партнеру које вјероватно неће бити тачне. Не слушајте трачеве него се посветите партнеру и имајте повјерења у њега. Када Венера буде ушла 6. септембра у знак Лава бићете склони пасивном уживању у љубави, препустићете партнеру да организује ваше заједничко вријеме али ћете помно мотрити његово кретање јер ће ваша љубмора бити више него наглашена.

Близанци

Меркур, владалац вашег знака ићи ће од 15.јула до 8. августа ретроградним ходом због чега можете бити прилично несмотрени у својим одлукама руковођени снагом Венере, планете љубави која ће преко вашег знака транзитирати директним ходом од 27.јуна до 7.августа чинећи вас изузетно шармантним, комуникативним и спремним да се препустите љубави. Како је и Јупитер, планета духовности и заноса све вријеме у вашем знаку послије дванаест година, доносећи вам велику потребу за квалитетном везом укључујући и духовни спој, бићете спремни да у много чему партнеру попусите а ако сте слободни, једна романтична Вага или страствени Ован показаће нестрпљење када су у питању заједнички планови јер ћете бити прилично нестални што партнера може чинити љубоморним.У другој половини периода астероид Карма улази у знак Лава и чини вас страствено посесивним, склоним да се емотивно везујете за темпераментне, доминантне особе и ако сте рођени крајем знака, могућа је веза са једним Јарцем који је у великој мјери посвећен каријери. Ако се ради о колеги, навјероватније вас чека заједнички службени пут на коме ће се догодити романса о којој маштате. Средином и крајем августа требало би да избјегавате расправе са Шкорпијом или Јарцем. Ако вам се допада неки од ових знакова, боље их прво добро упознајте прије него што се одлучите да уђете са њима у везу.

Рак

Изузетно наглашене астролошке куће приватности и тајних љубави осликавају вас као особу која изнад свега жели да свој приватни живот држи подаље од очију јавности. Транзит Јупитера преко знака Близанаца може вас учинити претјерано сумњичавим у погледу партнерове вјерности а транзит Венере преко овог знака све до 7.јула може донијети појачану потребу за романтиком али и неку врсту несигурности у себе и своја осјећања. То ће бити до 23.августа појачано и транзитом слабог Марса, симбола страсти преко знака Ваге што вам може,ако сте у вези или браку донијети мање трзавице у контактима са партнером а ако сте слободни познанство са неким у кога нећете имати великог повјерења. Ваша потреба за емоционалном сигурношћу неће бити задовољена све док крајем августа Марс не уђе у знак Шкорпије када предстоји, највјероватније страствена веза и познанство са неким ко ће вас на први поглед освојити.Везе са воденим знацима могу донијети оно што вам је потребно, романтичну а стабилну љубав, могуће са Рибама, Шкорпијом или чак неким Овном, нарочито ако му је подзнак у воденом знаку. Рођени почетком знака, посебно даме Ракови могу бити опчињене угледном особом која је позната у јавности, могуче да се ради о политичару или љекару евентуално умјетнку. Многи Ракови могу доћи у искушење да уђу у емотивну везу са неким ко није слободан, највјероватније ће се радити о колеги који је склон флерту.

Лав

Савршено вам одговара транзит Венере, планете љубави која је кренула директним ходом преко вашег астролошког поља друштвеног живота крајем јуна и све до 7.августа доноси бројне могућности на љубавном плану. Могуће да ће вас пријатељи упознати са неким ко ће вам по много чему одговарати. Већ 3. јула и Марс, планета страсти улази у вама сродан знак Ваге гдје је изразито романтичан и непредвидив па ћете и ви бити сличног понашања и расположења. Једна Водолија могла би вам у великој мјери пореметити душевни мир али ће се такође у приличној мјери и поигравати вама али ви ћете захваљујући позицији астероида Психе у Дјевици и Ваги успети да са њом изађете накрај. Транзит Јупитера и Сатурна би могао донети неку особу из прошлости у ваш живот, нарочито ако се ради о неком ко живи у иностранству или је провео извесно вријеме ван земље. Када крајем августа Марс буде ушао у Шкорпију а Венера почетком септембара у ваш знак можда ћете, ако сте дуже у вези озбиљно размишљати о браку и предузети кораке у том правцу. Јулски Лавови могу бити спремни на разне лудости љубави ради и на веома оригиналне потезе који ће се свидјети партнеру док ће августовски, нарочито рођени пред крај знака бити много романтичнији и спремнији да преко много чега пређу,нарочито ако су у вези са умјетником.Тежиће стабилизацији односа по сваку цијену, нарочито ако су рођени крајем 70-их.

Дјевица

Ваш знак је под великим утицајем Нептуна, планете заноса који од почетка ове године из вашега астролошког поља партнерских односа шаље представницима вашег знака добре вибрације. Многе августовске Дјевице се могу заљубити а оне које су већ у некој врсти романтичне везе могу планирати заједнички пут са партнером мада то не би требало да буде између 15.јула и 8.августа јер би могли искрснути неки мањи проблеми како на путу тако и у међусобној комуникацији. Како ће Нептун бити у добром аспекту почетком августа са Венером, планетом љубави, они који су слободни, имаће прилике да на неком путу, највјероватније на мору, доживе романсу. Слиједећии повољан период биће крај августа када ћете, нарочито ако сте дама Дјевица бити заинтересовани за партнера који ће бити веома упоран да вас освоји, чак и ако нисте слободни. Мушкарци Дјевице ће бити вјероватно тада заинтересовани за неку умјетницу, новинарку или особу која је због посла присутна у јавности. Од друге половине јула постајете мање толерантни јер ретроградни Уран доноси појачану љубомору и смањену способност логичног расуђивања а током септембра транзит Марса у Шкорпији чини вас изузетно способним да ријечима више него дијелом убиједите особу која вам је драга да треба да има разлога да вјерује у вашу љубав. Рођени почетком и средином 80-тих налазе се у ретко повољном периоду за заљубљивање.

Вага

Представници вашег знака који је под утицајем Венере биће све до 7. августа у прилици да способност завођења опробају на неком Лаву, Водолији, Јарцу или Близанцима. Мало ко ће моћи да вам одоли, чак ни једна Шкорпија која ће жељети да има моћ над вама јер има осјећај да јој измичете. Марс, планета страсти, уласком у ваш знак 3. јула омогућава вам да све оно о чему сте маштали спроведете у дјело јер вас је послије дужег периода транзитирања преко астролошке куће ваше подсвести учинио интуитивнијим и стрпљивијим. Ипак, пазите се, када 6.септембра Венера уђе у знак Лава, нећете моћи да владате својим осјећањима, нарочито ако сте рођени пред крај знака а ако сте септембарска Вага, могу вам се допасти нека друга Вага, Рибе, Бик или Лав. Покушаћете да једну Водолију или Овна ставите под своју контролу али они ће се вјероватно после 23. августа успјешно одупрети тома па слиједи узбудљив период у току кога ћете опробавати снагу завођења а транузит астероида Ероса и Психе преко вашег знака помоћи ће вам да направите добру тактику, нарочито ако је предмет ваших жеља неко ко није слободан. Особе које живе у иностранству или раде за странце биће веома заинтересоване за вас, могуће је романтично познанство ако и сами намјеравате да током овог периода путујете у неку страну земљу.

Шкорпија

Плутон, планета страсти, владалац вашег знака иако прелази ретроградним ходом преко прве декаде знака Јарца, не чини вас ништа слабијим тактичарем када су заводничке способности у питању, напротив. Прво ћете од 3.јула уласком Марса, другог владаоца вашег знака у романтичну Вагу у којој је Марс слаб, примјењивати једну врсту тактике и вјероватно направити добар терен за све оно што ће се дешавати од краја августа па надјаље. Тада, уласком Марса у знак Шкорпије ви ћете послије скоро две године бити на свом терену и вјероватно спремни да преузмете свој живот у своје руке.Многе Шкорпије ће тада размишљати о браку или заједничком животу а за многе ће то значити и неку другу врсту заједнице, могуће пословну или ћете планирати заједнички пут у иностранство, могуће и на дуже. Нептун, планета романтике послије 4.јула креће ретроградним ходом због чега ће октобарске Шкорпије бити у мањој дилеми како да се поставе према партнеру, нарочито ако се ради о колеги док рођени крајем знака могу бити у вези са неким ко је из неког другог мјеста или државе или могу ући у везу са странцем. Даме Шкорпје рођене почетком 80-тих вјероватно ће бити заинтересоване за Овна, Јарца или Вагу и могуће да ће се радити о неком уметнику, правнику или особи која је изузетно амбициозна и посвећена каријери и стицању новца.

Стрелац

Јупитер, планета владалац вашег знака који транзитира преко вашег астролошког поља партнерских односа, који је од 11.јуна, почео да слабије утиче на моћ вашег расуђивања а такође чини прилично конфузним и вашег партнера. Посљедица тога може бити обнављање везе која је већ у приличној мјери исцрпла и вас и ону другу страну или улазак у везу са неким ко ће бити у подједнакој мјери непоуздан као и ви. Транзит Венере преко овог астролошког поља све до 7. августа доноси многобројна узбуђења а затим наступа мање затишје јер ћете бити између осталог под утицајем романтично постављеног Марса у Ваги. Меркур, владалац ваше астролошке куће партнерских односа, планета комуникације, биће у ретроградном ходу од 15.јула до 8. августа због чега ћете у том периоду бити прилично импулсивни а партнер претјерано осјетљив на критику па би било добро да током тог периода избегнете било какве расправе,чак и око најбезазленијих тема. "Теленовела" се наставља крајем августа када можете изненада постати веома посесивни, сумњичави и спремни да се свим средствима борите за наклоност особе која вам је драга. Астероиди љубави су вам углавном наклоњени, нарочито Ерос који доноси у ваш живот бројне могућности за флерт, посебно особа које виђате на великим скуповима или су присутне у јавности док ћете ви међутим, нарочито ако сте рођени пред крај знака, под утицајем транзитног Сатурна бити веома одговорни и спремни да, чак и ако нисте дуго у вези, планирате брак.

Јарац

Љето је период који представници вашег знака воле и увијек очекују некакву романсу на љетовању али она се углавном догоди тек крајем љета или почетком јесени. Ако током јуна и јула одолите чарима неког кога виђате на послу а ко ће вас у правом смислу ријечи „опсиједати", бићете мање више убијеђени да сте се спасли а да ни сами не знате од чега. Јупитер у Близанцима је до те мјере ослабио вашу способност одбране од било чега па и од стреса који доноси несређен љубавни живот да се лако може догодити да се заљубите у оног ко вам пружа највише пажње поштовања и нежности. Многи представници вашег знака ће имати потребу да се повуку у „илегалу" а мали број оних који су у дугој вези или браку могу сматрати свој живот сређеним. Од 15.јула до 8. августа нећете се спасти од партнерове љубоморе али се и сами можете осјетити запостављеним, нарочито ако је партнер превише посвећен другим активностима.Транзит Марса би могао донијети у ваш живот почетком јула неког ко није слободан а не можете да му одолите и све ће се завршити на романтичним смс порукама да бисте крајем августа када ова планета страсти уђе у Шкорпјиу, били спремни, нарочито ако сте децембарски Јарац на везу која може изгледати готово идеалном.Рибе, Шкорпја или Бик могу бити за вас и даље најбољи избор.Са Близанцима, Стрелцем и Дјевицом мораћете да тактизирате ако желите да веза не западне у ћорсокак.

Водолија

Ваш знак под утицајем Урана, планете бунта, раскида па и прељубе, ванбрачног живота, улаксом почетком године у знак Овна направио је пометњу многим знацима а вама је донио осјећање слободе. Какав год да вам је статус и ма ког пола и узраста да сте имате велику потребу да се понашате онако како осјећате и да радите оно што желите. Транзит Јупитера преко знака Близанаца појачава то осјећање да сте господар свог живота и наглашене еуфорије и нарочито је наклоњен својом позицијом јануарским Водолијама док су оне рођене пред крај знака под утицајем принципијелног Сатурна који им помаже да сачуавју своје достојанство јер их вјероватно опсједају нека Вага, Близанци, Стрелац или Јарац. Улазак Марса у Вагу дјеловаће повољно на ваш лични шарм и харизматичност а када крајем августа Марс буде ушао у Шкорпију могуће да ћете бити рјешени да средите ситуацију у свом дому или да ако сте дуго у вези, планирате брак. Младе Водолије ће бити под великим притиском чланова породице која ће се мјешати у њихов живот и вероватно ће бити у процјепу између двије подједнако драге особе, не знајући за коју да се одлуче. Најгоре што можете да урадите је да сједите на двије столице до даљњег, очекујући да судбина одлучи уместо вас шта ваља чинити. Осим срца, послушајте понекад и разум.Могућа је романса са Вагом која је присутан у јавности.

Рибе

И ваш знак је током ове године доживио трансформацију јер Нептун, планета романтике и заноса утиче на рођене у фебруару и чини их спремним на свакакве лудости. Многи ће се по први пут заљубити а они слободни могу доживјети романсу на путовању. Јупитер, друга планета која има велики утиај на ваш знак својим транзитом дјелује такође на фебруарске Рибе док ће оне мартовске током јула и августа бити под утицајем спорих планета и имаће већу потребу да среде свој живот и знају на чему су. Транзит Марса дјелује на рођене послије 10. марта што ће се осјећати све до средине јула доносећи познанство са неким о коме ћете имати високо мишљење али та особа неће бити претерано спремна да се ангажује у вези. Пасивност вашег партнера или особе која вам је драга може бити главни разлог што ћете послије 23. августа потражити друштво неког Овна, Јарца или Шкорпије.

Од почетка јула Нептун ће на почетним степенима вашег знака кренути ретроградним ходом па ни ви нећете бити претјерано активни на пољу љубави. Због тога можете имати несугласице са партнером и то од средине јула до 8. августа, нарочито ако се ради о Близанцима, Дјевици или Шкорпији. Они срећнији представници вашег знака могу планирати заједнички живот са партнером негдје у иностранству, нарочито ако партнеров посао подразумева тако нешто или могу, ако су ступили у току претходне годне у брак, очекивати увећање породице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана