Астро 2014: ко ће упловити у брачну луку, а коме ће доћи роде?

24sata.hr
Астро 2014: ко ће упловити у брачну луку, а коме ће доћи роде?

Погледајте шта вас очекује на љубавном плану у овој години...

Ован

Пред вама је година пуна изазова, али и великих достигнућа. Прва половина године проћи ће прилично стресно и напорно на свим животним плановима. Овнови у браку имаће честа раздобља неслагања с партнером, па свађе неће бити ријеткост, посебно током јануара и фебруара. Међутим, неће бити све тако црно јер пред собом имате и много позитивних мјесеци који ће вам донети мир и брачну стабилност.

Бик

Ово ће бити стабилна љубавна година која ће вам у неколико наврата отворити врата романтике. Много ћете улагати у брак, посебно ако постоје проблеми. Реалније ћете сагледати осјећајну ситуацију, рећи отворено партнеру шта вам смета код њега, а све зато да подигнете што већи квалитет брачног дружења. Мањи убоди љубоморе или незадовољства могући су у марту, августу и октобру.

Близанци

У љубави вам ова година доноси много лијепих тренутака. У марту бисте могли да стекнете симпатију путем друштвених мрежа, а без прилике за познанство нећете остати ни у јуну, када ће Венера бити у вашем знаку. Љетња морска авантура с привлачним странцем могућа је у ватреном августу, а многи међу вама сродну душу ће пронаћи у септембру.

Рак

Ваше љубавно расположење ће ове године бити додатно подстакнуто значајним побољшањем пословних и економских прилика па ће вам тако кренути на свим животним подручјима. Захваљујући вашем труду, постићићете емоционални мир, испуњење и задовољство. Љубав ће изискивати да се прилагодите у јануару, фебруару, мају, јуну и октобру, али зато ћете у свим осталим мјесецима уживати у пажњи коју ћете добијати од вољене особе. Могли бисте да добијете и принову, па је 2014. одлична за све жене које прижељкују трудноћу.

Лав

Сатурн у знаку Лава упозориће на потребу за коренитим промјенама које ће вас, иако можда неће увијек бити угодне и лаке, научити да на зрелији начин сагледате партнера и везу те озбиљније прихватите одговорност и обвезе које доносе љубавно и брачно заједништво. Преиспитиваћете квалитет односа с партнером, исправљати грешке и рјешавати заостале проблеме и тешкоће из 2013. године.

Дјевица

Боравак Сатурна у знаку Шкорпије омогућиће вам да се ослободите нагомиланог осјећајног незадовољства, препустите плими осјећаја и остварите љубавна маштања. Многе Дјевице у овој години би могле да осјете чари родитељства, а оне растављене пронаћи нову љубав. Љубавни занос осјетићете већ у јануару и фебруару, а тренд позитивних збивања наставиће се све до јула.

Вага

Марс ће до јула бити у вашем знаку па ћете бити јако еротични, заводљиви и жељни љубави. Било да сте слободни или не, интензитет и набој биће кључне речи. У јануару и фебруару рјешаваћете љубавне несугласице или проблеме везане за дом, дјецу и породични живот. Ако је у току селидба, реновирање стана или купопродаја некретнина, такве и сличне активности одузимаће вам много времена и енергије. Упркос препрекама и стресу учинићете све што је у вашој моћи да их завршите.

Шкорпија

Ова година је изврсна за започињање квалитетних емотивних односа, који ће на неконвенционалан начин издржати више него што сте се надали. Сатурн ће бити у вашем знаку па ћете бирати с киме ћете у везу. Већ у јануару и фебруару па у априлу пробудиће се ваше љубавне страсти па ће се звијезде побринути да уживате у стабилном односу с партнером и децом. Стећићете нове пријатеље, размишљати о другом дјетету и више уживати у игри, васпитању или уопште у напредовању потомства.

Стријелац

Цијела 2014. припрема вам много тога лијепог. Већ почетком године осјетићете нови емотивни занос, жељу за љубавним предавањем и потребу да очувате приватну срећу. До јула уочићете шта је за вас добро и корисно па ћете емотивни компас усмјерити у повољном правцу. То прије свега значи угодне промјене, можда одлука за брак или велика срећа женама у облику жељене трудноће током марта, маја или јуна.

Јарац

Већ почетак године, односно јануар и фебруар, доносе прилике за заљубљивање. Венера ће тада бити у вашем знаку, што би требало да искористите ако сте у некога заљубљени и желите симпатијину пажњу да скренете на себе. Нових љубавних прилика нећете остати ускраћени ни током априла и јуна. У првој половини године Јупитер ће боравити у вашем пољу брака, што ће ојачати брачне односе, иако ће током маја и јула бити већих размирица.

Водолија

Ове године ћете се заљубљивати врло лако, али пазите да неком не сломите срце. У јануару и фебруару мучиће вас љубомора којом ћете загорчавати живот партнеру, али с доласком прољећа то ће престати. Ако сте у браку, планете ће дати нови полет вашем односу, а самцима током марта и јуна уклонити препреке у приближавању особи која им се свиђа. Али највећи астрални догађај у новој години биће улазак Јупитера у ваше поље брака. То значи да ће многи међу вама изговорити судбоносно "да". Осјетићете да сте спремни на заједнички живот и да је наступило ново раздобље за вас.

Рибе

Наклоњени Јупитер ове године ће вам омогућити да унапредите љубавни живот и уредите га према властитим замислима. То у јануару, фебруару или априлу може да значи потпуни преокрет у интимном животу, значајнију везу с пријатељем или неким кога већ познајете. Тајне љубавне везе или компликовани партнери задаваће вам слатке љубавне главобоље у марту, али како су звијезде већином на вашој страни, све ће проћи безболно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана