Астро: 12 бруталних истина које морате да знате ако сте у вези са овим знаком

24sata.rs
Астро: 12 бруталних истина које морате да знате ако сте у вези са овим знаком

Шкорпије се сматрају најсекси знаком зодијака, и превише су искрене како би избjегле хвалу на свој рачун. Међутим, ма колико невjероватне биле, забављање са Шкорпијом није увијек лако. Ако ипак планирате да се упустите у романсу са једном, немојте да кажете да вас нисмо упозорили.

1. Шкорпије су најсекси особе које можете да упознате


Не вриједи вам да се опирете, јер не можете. Ако налетите на припадника овога знака бићете очарани истог тренутка. И вјероватно би требало да знате да је сјајан у кревету.

2. Шкорпије су увијек доминантне и држе ствари под својом контролом

Чак и ако мислите да ваш партнер не није доминантан у вези, јесте. Само чека прави тренутак да вам помаже ко је главни. Немојте спуштати гард поред Шкорпије, никада.

3. Шкорпије увијек побјеђују

Оне су упорне до тачке немилосрдности, а често умију да буду прави манипулатори. Желите да Шкорпија буде на вашој страни, јер ћете једино тако побиједити.

4. Ужасно држе до своје приватности

Ако не жели да вас дода као пријатеља на Фејсбуку, то није зато што је невјерна, већ зато што не желе да било ко задире у њихов свијет. Ако ваш партнер нема налоге на друштвеним мрежама, већ води дневник који је вјешто скривен, можете се кладити да је Шкорпија.

5. Али само своје

Шкорпија је природни детектив. Знатижељна је и жели све да зна. Од њих ништа не може да остане скривено.

6. Посједују саркастичан смисао за хумор

Једина ствар која може да насмије Шкорпију су лоши људи. Не осуђујте их због тога. Требало би да вам буде драго што посједују смисао за хумор када су у питању грозне ствари јер то живот чини много лакшим.

7. Знате када неко каже да му није битно шта други мисле?

Шкорпије то заиста мисле.

8. Брутално су искрене

Немојте питати Шкорпију да ли вам је хаљина претесна или какви сте били у кревету ако не можете да поднесете истину.

9. Шкорпије могу бити мало "видовите"

Шкоприје понекада могу да предвиде будућност и знају шта ћете да кажете и прије него што отворите уста. Ово се може приписати њиховој способности да одлично посматрају ствари око себе и добром памћењу.

10. Изузетно су лојалне и разборите

Ако им кажете да вам је неко учинио нешто нажао, пожелеће да вас вас загре, и потом пронађуту особу и униште све што јој је драго.

11. Дискретне су

Ако вам је потребна особа која ће држати језик за зубима, позовите некога ко је рођен између краја октобра и треће недјеље новембра. Не само да ће вам помоћи са вашим проблемом, већ се се и суздржати од осуђивања – ма колико проблем био бизаран или чудан.

12. Посједују детектор за лажи

Шкорпије посједују невероватно памћење као и способност да дођу до истине у сваком тренутку, тако да не би требало на памет да вам падне да их лажете или измишљате ствари. То ће их само наљутити, а неће вам се свидјети када су љуте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана