Априлско помрачење Сунца доноси катастрофу за ових пет знакова

ГС
Априлско помрачење Сунца доноси катастрофу за ових пет знакова

У 2024. години на небу ће се одиграти спектакуларни природни догађаји – чак два помрачења Сунца!

Прво, помрачење или Кхаграс, познато као потпуно помрачење Сунца, биће 8. априла, док ће друго, помрачење Сунца Канканакрити или прстенасто помрачење, бити  2. октобра, .

Овај период ће бити изазован за одређене хороскопске знакове!

Бикови би могли доживјети турбуленције у послу и финансијама, уз могуће преокрете у љубавном животу. Сукоби са комшијама могу додатно подстаћи опрез и пажљиво промишљање.

Ракови би се такође могли суочити с изазовима, посебно у пословном подручју, што може довести до финансијских губитака и повећаног стреса. Осјећаји празнине и депресије могу бити присутни, оптерећујући емоционално стање.

Ваге би могле доживјети тешке тренутке у личном животу, уз могуће проблеме у вођењу компанија које воде. Ово може узроковати велики ментални притисак и негативно утицати на укупно здравље.

Шкорпије би могле имати изазовне периоде уочи помрачења, посебно на пословном плану. Интензиван притисак на послу може узроковати повећан ниво стреса.

Стрелчеви могу се суочити с неповољним ситуацијама на радном мјесту током овог помрачења, уз могућност интензивне конкуренције и притисака од надређених. Фрустрације у остваривању напретка могу бити присутне, пише najzena.alo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана