Ако се питате која је ваша сврха постојања, хороскоп има одговор за сваки знак

GS
Foto: Arhiva

Сви се ми некад питамо која је сврха нашег постојања на Земљи, шта нам је чинити да испунимо своју мисију, да се осјећамо сретно и испуњено.

Астрологија је дала и на то одговор, само ако вјерујете.

Ован

Као један од такмичарски настројених и амбициознијих звјезданих знакова, Ован цвјета у постигнућима и напретку. Воли гурати ствари напријед.

Било да напредујете у умјетности, технологији или послу, свакако преузмите власт и фокусирајте се на развој нечег новог за напредак друштва.

Бик

Бикови жуде за стабилношћу у свим подручјима свог живота, од каријере до везе. То их, наравно, не спрјечава да жуде за материјалним посједима.

Као знак који воли стјецање материјалних добара и богатства, као и његовање стабилности у односима, брига за вољене ваша је крајња сврха.

Близанци

Близанци имају тенденцију да буду одлични саговорници и често су фантастични чувари мира. Понекад се описују као ''љепило које уједињује цијело човјечанство''.

Не заборавите на оне око себе, али ослоните се и на свој слободни дух. Без сумње ћете свима око себе усадити идеју слободе.

Рак

Ракови имају невјероватну моћ хватања најсуптилнијих невербалних знакова. Њихова је емоционална интелигенција без премца, што их чини великим емпатима.

Ви сте велика емоционална подршка и увијек нудите раме за плакање. Ослоните се на ову снагу и не заборавите показати свијету снагу безувјетне љубави.

Лав

Лавовима се други знакови диве због одлучности и невјероватног духа.

Ослоните се на своју способност да извучете најбоље из лоше ситуације. Искористите ватрену особност и непобитан смисао за хумор да потакнете људе око себе.

Дјевица

Дјевице имају дух оријентиран на пружање услуга, што их чини непроцјењивима у сваком радном окружењу. Увијек имају нешто додати.

Дјевице су обично храбре и поуздане особе, чија је животна сврха рад на побољшању друштва.

Вага

Ваге воле разјаснити чињенице прије доношења важне одлуке. Изврсне су у ситуацијама које захтијевају праведан, логичан и пристојан став.

Велика животна сврха Вага је кориштење свог аналитичког ума и непристраног става у борби за правду у овом свијету.

Шкорпион

Шкорпиони имају завидну храброст да се суоче с мрачнијим стварима у животу. Ништа неће одвратити Шкорпиона од јурњаве за оним што жели. Често су тајанствени и сложени.

Животна сврха Шкорпиона је показати другима да је све могуће, све док имате страсти и воље. Они потичу друге знакове да изађу из своје зоне удобности.

Стријелац

Стријелац напредује у откривању нових ствари. Имају вјечно позитиван поглед на живот и његују чињеницу да увијек постоји нешто ново.

Животна амбиција Стријелца требала би бити инспирација других својом непоколебљивом позитивношћу и жаром за животом.

Јарац

Најамбициознији од свих знакова, Јарци су у стању надвладати све што им стане на пут. Они су ригорозни и вриједни, а истовремено подижу оне око себе.

Животна сврха Јарца је показати свијету моћ његовања и безувјетне, непоколебљиве подршке другима.

Водолија

Често их се сматра најбунтовнијим знаком, рођени у знаку Водолије воле пркосити конвенцијама. Изнад свега цијене креативност и оригиналност те воле рушити стереотипе.

Ваша сврха у животу је потакнути управо тај дух у другима. Потакните људе да крче властити пут и имају повјерења у властиту интуицију.

Рибе

Још један врло осјетљив знак, Рибе најбоље функционирају када посвете вријеме помагању другима. Рођени у знаку Риба обично су врло добротворни, с креативном и духовном енергијом.

Животна сврха Рибе је надахнути друге да користе своју моћ самоизражавања. На тај начин можете помоћи да се душе окупе на најдубљим нивоима. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана