25. јануара крећу драстичне промjене за све знакoве хороскопа: Погледајте ко ће имати више, а ко мање среће

Г.С.
25. јануара крећу драстичне промjене за све знакoве хороскопа: Погледајте ко ће имати више, а ко мање среће

Вучји пун Мјесец 25. јануара доноси велике промјене свим знацима Зодијака!

Вучји пун Мјесец је први пун Мјесец у 2024. години и према ријечима астролога, донијеће велике промјене свим знацима хороскопа. Многи вјерују да лунарне фазе, посебно пун Мјесец, могу да утичу на људе. Вјерује се да тада не треба планирати важне ствари, а астролошкиња Марија Декусар открива да је ово повољан тренутак да разјанисте своје циљеве.

Први пун Мјесец биће под ватреним знаком Лава. У астрологији, пун Мјесец означава неку врсту завршетка, ослобађање од нечега, на примјер, лоших емоција, вишка килограма итд. Лав је активан и енергични знак, а Вучји Мјесец у Лаву постаће вријеме саосјећања, великодушности, оснаживања, а истовремено себичности и похлепе.

Астролошкиња напомиње да постоје одређене ствари које не треба радити у вријеме пуног Мјесеца. Како открива, треба се уздржати од емоционалних поступака, доношења исхитрених одлука или прекида блиских веза, чак и ако у том тренутку таква одлука може да изгледа потпуно оправдана. "Не препоручујем импулсивне куповине, укључујући подизање кредита, а такође бих се уздржала од осуђивања и окривљавања других људи, посебно оних које волите и поштујете", каже она.

Истовремено, у овом тренутку је могуће да улажете у оне области које могу донијети приход у будућности. То је због чињенице да пун Мјесец има магичну моћ да удвостручи или чак утростручи резултат. Према ријечима астролога, посебно ће имати среће импулсивни знаци - Ован, Лав и Стријелац. Међутим, одлуке треба доносити мудро и пажљиво. Послије њих, срећа ће послужити водене знаке - Рака, Рибе и Шкорпију, док ће Бик, Дјевица и Јарац морати да одложе своје планове, преноси Мондо.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана