12 најбољих парова према хороскопу

Агенције
12 најбољих парова према хороскопу

Сви можемо ту и тамо да имамо користи од мало помоћи у погледу љубави. Погледајмо шта звијезде на то кажу.

Да ли тражите непрестано астролошке знакове који се поклапају с вашим знаком? Увијек тражимо питања која би могла да нам помогну да нађемо тај савршен спој, ту једну особу због које се осјећамо боље свакога дана.


Осјећај "праве љубави" који све остало чини небитним и чини да све друго нестане. Један од начина за проналажење одговора је окретање звијездама. Иако се неки куну у њих, други су још знатижељни и занима их како то функционише. Искрено, има смисла жељети да знате више и да разумијете звијезде боље. Истина је, сви можемо ту и тамо да имамо користи од мало помоћи у погледу љубави. Погледајмо шта звијезде на то кажу. Овде је описана сарадња дванаест астролошких знакова који чине најбоље парове.

Ован и Водолија

Ова два знака обећавају авантуру. Ован и Водолија су познати по авантуристичком духу, а заједно чине изузетно узбудљив однос. Увијек су спремни за акцију, врло су отворени. Воле да испробају нове ствари и увијек се добро забављају у том процесу. Најбољи део је да желе да ураде све заједно. Овај пар увијек остаје јак. Они увијек желе да буду заједно, чак и у временима када се остали парови распадају и постану уморни један од другога. Они разумију и осећају потребу за временом за себе.

Бик и Рак

Бик и Рак у потпуности разумију један другог. Ова два хороскопска знака су снажно повезани, како на физичком тако и на емоционалном нивоу. Разумијевање им помаже у изградњи изненађујуће повезаности, која је све чвршћа како однос расте.

Близанци и Водолија

Овај пар је врло различит од осталих парова. Они осјећају невјероватну повезаност на менталном и емоционалном нивоу, због чега им се већ у почетку везе чини као да се знају годинама. Иако је сваки тренутак који проведу заједно невјероватан, обоје разумију потребу за независношћу њиховог партнера, која им помаже да њихов однос ојача како вријеме пролази.

Рак и Рибе

Ова два водена знака имају дубоку космичку везу. Одлично функционишу у свим ситуацијама. Поносни су један на другога због тога што се тако добро познају и однос им због тога временом постаје све јачи и јачи. То омогућује њиховој вези да постане неуништива сила. Сви желе да се друже с њима јер знају колико су забавни. Рибе су оне које држе везу, а Ракови су они који његују однос и посвећују му се – заувокек.

Лав и Стрелац

Ова два знака имају врло страствен однос, обоје уживају у животу и љубави. Један другом су снажан ослонац и инспирација до краја. Ови ватрени знакови су пар на који се треба угледати. Обоје стоје чврсто на земљи, па су чак спремни да користе своје вријеме да помогну другим паровима или чак пријатељима самцима који имају проблеме у својим животима. Они имају невјероватну паралелну менталну везу која се не може лако уништити.

Дјевица и Бик

Ова два знака се одлично слажу. Обоје су земљани знакови који имају тенденцију да се обликују заједно попут глине. Они уживају да живе лежерно, што однос чини врло мирним. Поштени су и искрени и у озбиљним и дугорочним односима остварују велику блискост. Ови знакови су врло посвећени један другом, јер не само да одржавају међусобни интегритет, већ осјећају да су исти у сваком погледу.

Вага и Близанци

Веза између ова два знака заснива се на врло снажној интелектуалној повезаности. Они не користе само своја тијела за комуникацију, њихови умови су синхронизовани за виши ниво љубави и емоција. Оба знака имају високи ниво духовности и интелигенције, што им ум чини привлачном и невјероватном ствари у којој могу неизмерно да уживају. Ови знакови се разумију на различите начине. Цијене један другог, цијене склад и мир у својој вези. Такође, нуде пријатељство, знање и једнакост.

Шкорпија и Рак

Интензитет у вези може да буде превелики, али не и када су у питању ова два знака. Водени знакови имају снажне емоције, што ова два знака чини још компатибилнијима. Они се хране заједничком страшћу, врло су одани партнери и један другоме су највећа подршка. Преданост и врло сличан морални компас чини њихов однос интензивним, али уравнотеженим. Обострана брига и подршка чини овај пар фокусираним и интензивним.

Стрелац и Ован

Ови знакови су саздани од ватре, између њих постоји велика страст, што их чини експлозивним паром. Енергија између њих ствара снажан однос. Они су дивљи и ентузијастични због чега људи воле да буду у њиховом друштву. Кад се каже да се супротности привлаче – мисли се на ова два знака. Ово је моћан пар који може да преброди све животне препреке.

Јарац и Бик

Ова два знака међусобно се снажно привлаче. Због тога увијек размишљају и сањаре о бескрајној љубави. Веза коју дијеле је невјероватна. Осећају велико дивљење једно према другом и имају велико поштовање у вези. Они су права дефиниција сродних душа.

Водолија и Близанци

Овај пар има невјероватну психолошку везу и она временом постаје све дубља и дубља. Најбоља ствар у том односу је готово телепатски начин комуницирања, чини се као да читају мисли једно другом и као да увијек знају шта ће друга особа да каже. Овај однос је готово мистичан и то нико други не може да га разумије. Они знају шта је добро за њих и није их брига шта други људи мисле, они живе своје животе. Иако су оба знака индивидуалци, то не повређује њихов однос. То заправо јача њихов однос.

Рибе и Шкорпија

Ово је врло интуитиван пар. Снажно су повезани на интелектуалном нивоу, али такође желе да разумеју и у потпуности да упознају душу свог партнера. Они морају да знају сваку ситницу једни о другима. Осјећају невјероватно међусобно поштовање, страст им достиже звијезде и никада не заборављају романтику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана