12 најбољих хороскопских комбинација

Б92
12 најбољих хороскопских комбинација

Између Јарца и Бика влада огромна привалчност, а између Рака и Рибе космичка повезаност...

Ован и Водолија

 


Када су заједно, ова два знака се фантастично проводе. Водолија и Ован имају исти авантуристички дух, те је њихов спој савршен и у кревету и ван њега. Уживају у истраживању и испробавању нових ствари, поготову уколико то раде као тим. Док се неке друге комбинације могу заситити својих партнера, Водолија и Ован ће своју везу увијек одржавати јаком и занимљивом.

Бик и Рак

Припадници ових знакова у потпуности се разумију! Када се нађу у романтичној вези, врло кратак период им је потребан за физичко и емотивно повезивање. И један и други знак умију да цијене свог партнера, па ће изградити везу с лакоћом и уживањем.

Близанци и Водолија

Када се нађу у близини, ова два знака могу створити осјећај да се познају годинама. Креативност и луде идеје карактеристичне су за Водолију, као и за Близанце, те им у вези никада неће бити досадно. Иако уживају у времену које проводе заједно, оба знака понекад воле да се осаме и пожеле своју сродну душу. Водолија и Близанци не маре за мишљења других људи. Зато ће максимално уживати и искористити сваки моменат проведен у друштву партнера. Ова два знака имају врло јаку везу, било да је она љубавна, пријатељска или пословна.

Рак и Рибе

Између њих влада космичка повезаност. Ови водени знакови врло су емотивни и воде бригу о својим ближњима. Учиниће да се свако ко се нађе у њиховом друштву осјећа пријатно, без изузетка. Овај спој врло је тешко раздвојити, скоро па немогуће.

Лав и Стелац

Ниво страсти је висок када је у питању веза између два ватрена знака. Та њихова страст огледа се како у односима с партнером, тако и у испуњењу животних циљева. Врло су харизматични и зраче чудном енергијом због које сви желе да буду у њиховом друштву.

Вага и Бик

Главна врлина ова два знаку јесте искреност, те између њих никада неће бити превара или лажи. Врло су пожртвовани и посвећени партнеру, што им помаже да упознају и најситније детаље своје боље половине.

Дјевица и Близанци

Код ова два знака интелигенција игра пресудну улогу у завођењу. Такође, посједују огромну дозу поштовања према партнерима, што их чини идеалним спојем. Уживају у мирној средини, дружењу с пријатељима, новим сазнањима и сензуалним додирима.

Шкорпија и Рак

Шкорпија и Рак хране се љубављу и страшћу свог партнера. Како Шкорпија важи за најстраственији знак, а Рак за најемотивнији, јасно је зашто су савршена комбинација. Када је ријеч о сексу, ова два знака су рођена да буду заједно.

Стрелац и Ован

Ентузијазам и велика количина енергије владају овом комбинацијом. Иако постоји вјеровање да се супротности привлаче, ова два знака су скоро идентична и чине један од најбољих хороскопских спојева. Врло су снажни и ништа их не може спутати у ономе шта науме.

Јарац и Бик

Постоји разлог због којег између ова два знака влада неописива привлачност. И Јарац и Бик посједују нешто о чему остали знаци само сањају: бескрајну љубав. Љубав створена овом комбинацијом хороскопских знакова може да траје вјечно и да се у њој заиста ужива до задњег момента.

Рибе и Шкорпија

Припадници ових знакова не плаше се да покажу своју романтичну страну. Веза Рибе и Шкорпије заснована је на дубокој повезаности и пријатељству прије свега. Љубав ће се родити несвјесно, али може трајати и до краја живота.

Дјевице и Рибе

Дјевица и Рибе представљају љубавни спој супротних знакова у зодијаку који показује како се супротности у љубави снажно привлаче. Особа у знаку Рибе у Дјевици може пронаћи сигурно склониште и чврст ослонац који јој је у животу често потребан. С друге стране, особа у знаку Рибе Дјевици може приуштити чаробну и бајковиту љубав из снова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана