WhatsApp омогућио корисницима да преслушају гласовне поруке прије него их пошаљу

Г.С.
Foto: Илустрација

Популарна апликација WhatsApp увела је опцију за гласовне поруке, која омогућава кориснику да преслуша снимљени садржај прије него га пошаље другом кориснику.

Нова опција полако стиже до корисника WhatsApp широм свијета, а биће доступна на свим платформама укључујући иОС, Андроид, w Опција за превиеw гласовне поруке с епојављује након што корисник пристисне "стоп" дугме за завршетак снимања. Након тога је могуће преслушати поруку помоћу дугмета у облику трокута, избрисати је притиском на дугме у облику канте за смеће или је послати на дугме за слање.

Preview гласновних порука је једна у низу нових опција WhatsApp-a. Раније ове године је уведена могућност манипулације брзине емитовања звука током слушања, а ускоро ће бити могуће зауставити и наставити снимање гласовне поруке.

У септембру је потврдио да је у раној фази развоја нове опције гласовне транскрипције тако да би корисници ускоро могли читати транскрипцију гласовне поруке умјесто да је слушају. У октобру се појавила информација о "глобалном плаyеру гласовних порука", који би омогућио преслушавање гласовних порука док се прегледају другиWhatsApp chat-ovi, преноси портал Кликс.

Када ће се нова опција појавити, засад није познато, али је preview снимљених гласовних порука заиста сјајан додатак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана