Твитер има скривену функцију, за коју многи не знају

б92
Foto: илустрација

Директне поруке (ДМ) на Твитеру садрже тајни кеш , који је скривен иза подешавања приватности сервиса. За многе кориснике, поналажење ове опције означава откривање скривеног инбокса са бројним битним порукама које су можда пропустили, јер Твитер из неког разлога није омогућио увид у њих.

Твитер има неколико различитих подешавања приватности за директне поруке. Како бисте их прилагодили, притисните на ДМ иконицу на Твитеру и изаберите иконицу за подешавања (зупчаник) у горњем десном углу екрана. Ту је неколико подешавања, које је потребно одобрити како би се креирао тајни инбокс.

Прво, потребно је чекирати опцију " Allow message requests from anyone ", јер у супротном нећете моћи да добијате спам поруке (или оно што Твитер мисли да је спам) и које се складиште у засебном ДМ фолдеру.

Након тога, проверите да ли сте онемогућили " Filter low-quality messages " опцију. Можда сте, а да то нисте ни знали, ову опцију онемогућили одавно. Уколико јесте, онда сте све време користили "тајни" инбокс.

Уколико вам је ова опција чекирана, то је вероватно најлакши начин да имате приступ и да прочитате поруке које сте пропустили. Скролујте до краја и кликните на " Show " тастер како бисте видели додатне поруке, од којих су неке блокиране од стране Твитера јер су увредљиве.

Овде ћете видети све поруке које је Твитер скривао од вас. Уколико желите, можете да одчекирате " Filter low-quality messages " бокс у подешавањима како бисте повезали ове поруке са уобичајеним Твитер порукама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана