Теорије мистериозних звукова из васионе VIDEO

hot.net.hr
Теорије мистериозних звукова из васионе VIDEO

Већ годинама се воде расправе о необичним звуковима који се чују широм Земље, а којима се не зна извор. Објашњења која се нуде често граниче с маштом, а таква је и најновија теорија.

Независни истражиоцтељ необичних појава Тони Елиот бави се случајем необичних звукова већ неко вријеме, а истраживање га је довело до двије теорије.

Једна теорија је да се заправо ради о звуковима које у даљини производе људи, машине, саобраћај и сличне ствари или да је ријеч о звуковима Земљиних процеса, атмосферских прилика и других појава у које је тешко показати прстом и дефинисати прецизан извор звука.

Друга теорија, она коју многи називају небулозном, тврди да су извор звукова ванземаљци који тим путем комуницирају с - делфинима и китовима.

Иако звукови испрва нимало не наликују онима које производе морски сисавци, наводно треба узети у обзир начин на који они чују и све филтере кроз који звук прође док дође до њих. Тада је звук наводно врло сличан онима које производе делфини и китови.

Наравно, чак ако је то и истина, остаје питање о чему то ванземаљци разговарају са животињама. Ко зна, можда је Даглас Адамс био у праву и делфини ће нам једног дана захвалити на риби и отпутовати у васиону.

Звукове које наводно чују животиње звуче овако:

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана