Самсунг поручио: Ништа од јефтинијих савитљивих телефона

ГС
Самсунг поручио: Ништа од јефтинијих савитљивих телефона

СЕУЛ - Из јужнокорејске компаније огласили су се са званичним ставом о гласинама које сугеришу производњу јефтинијих савитљивих телефона.

Прошле недјеље су се појавиле занимљиве гласине, које су сугерисале да Самсунг спрема приступачнији савитљиви телефон, који ће бити представљен сљедеће године. Помињала се цијена између 400 и 500 долара за овај телефон.

Од самог старта, то је дјеловало веома оптимистично, посебно када је у питању цијена. Међутим, Самсунг је сада званично објавио да се то ипак неће десити, преноси Б92.

Према наводима публикације из Јужне Кореје, Самсунг каже да нема планове за производњу савитљивог телефона из средњег сегмента, одбацујући наводе из поменутих гласина.

-Немамо планове да производимо савитљиве телефоне који су из средњег цјеновног ранга, тако да су те гласине неосноване - истакао је представник Самсунг Елецтроникса.

То значи да Моторола, са својим Разр 40 / Разр 2023 телефонима, остаје усамљена у средњем сегменту. Разр 2023 је оригинално лансиран по цијени од 700 долара, а сада може да се купи и за 500 долара.

Из Самсунга кажу да за сада ништа није одлучено о томе да ли ће компаније у неком тренутку објавити ФЕ верзију својих савитљивих телефона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана