Погледајте најчудније производе технолошког сајма у САД-у

GS
Foto: stuff.co

Технолошка индустрија обожава иновацију - до те мјере да им је прије свега циљ продати нову идеју.

Приједлози увијек морају бити брзи и агресивни зато што, претпостављамо, ако имате више од једне секунде да размислите шта то заправо гледате, можда нећете импулсивно посегнути за кредитном картицом.

Колико год производи на сајму ЦЕС 2024 у Лас Вегасу могли бити импресивни, толико могу подбацити.

Кохлер PureWash Е930 сједиште за биде

Кохлерово сједиште за биде дубоко је интегрисано са Alexom или Google Хомеом. Зашто бисте, узмемо ли ово у обзир, потрошили више од двије хиљаде евра како бисте Амазону или Googleu дали детаљан увид у ваше навике у куптилу?

Lockly Visage паметна брава са скенером за лице

Locklyjeva паметна брава Visage користи препознавање лица како би омогућила приступ вашем дому, отварајући врата ако примијети да се приближавате. Остављајући по страни ужасне импликације паметних брава на приватност и безбједност, као и чињеницу да је ријеч о врсти уређаја коју не бисте требали спојити на интернет, ова цијела идеја је сулуда.

Зашто бисте нешто тако важно као што је приступ вашем дому препустили хировима сензора или неке непровјерене справе?

Уртопијин е-бицикл који подржава ChatGPT

Уртопиа Фусион је е-бицикл опремљен батеријом од 540 Wh која обећава домет од 120 км, снажним мотором са средњим погоно ... Такођер је, из неког разлога, опремљен ChatGPT-om који ће вам, како наводе из компаније, омогућити да "разговарате" са својим бициклом.

Његов прилагођени помоћник ће вам, када се то од вас затражи, помоћи да "истражите нове руте", "добијете информације у стварном времену" па чак и да се "укључите у забавне разговоре". Зашто би ико желио разговарати са својим бициклом кад се мора фокусирати на вожњу, преноси тпортал.хр.

 

If you have $200,000 lying around, consider buying this mind-blowing 137-inch foldable TV by C SEED.

There is also a 165-inch version: https://t.co/CYc2cSKJ4W#CES24 #CES #TV #tech #technews #technology pic.twitter.com/Ldp77IuI27

— 80 LEVEL (@80Level) January 10, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана