Нострадамус и Баба Ванга су за 2025. предвидјели исту страшну ствар

GS
Foto: X.com

Пророчанства легендарног Нострадамуса и Баба Ванге преклапају се у 2025. години - обоје су најавили страшан догађај који ће читав свијет окренути наглавачке.

Слијепа бугарска видовњакиња Баба Ванга, која је захваљујући својим пророчанствима понијела репутацију „локалног Нострадамуса“, изнијела је неке застрашујуће прогнозе о томе шта нас чека у 2025. години, истовремено упозоравајући да би ови догађаји могли да изазову глобалну апокалипсу.

Између осталог, навела је да ће копнена Европа бити поприште озбиљних невоља и утицаће на све. Ванга каже да ће у неком тренутку 2025. године избити нови рат између двије земље, а посљедице ће од‌јекнути широм свијета – а успут „разорити“ Европу и људе који тамо живе.

Можда не вјерујете у такве ствари, али није баш лако остати равнодушан кад знате да је и прави Нострадамус, вијековима раније, предвидио отприлике исто за 2025.

Он је упозорио да ће се „они из европских земаља” у неком тренутку следеће године уплести у „окрутне ратове”, додајући да ће Велика Британија бити укључена, пише Лад Библе. Ипак, то није најгоре – Нострадамус је напоменуо и да ће „древна куга бити гора од непријатеља“.

Остала предвиђања Баба Ванге за сљедећу годину укључују почетак смака свијета и телепатију, док су неки Нострадамусови стихови протумачени као најава рјешавања сукоба Русија-Украјина и вулканских активности у Бразилу, преноси Нова.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана