Компаније из РС на Сајму технике у Београду

Срна
Компаније из РС на Сајму технике у Београду

Бањалука - Привредна комора Републике Српске, у сарадњи са Министарством индустрије, енергетике и рударства Републике Српске и Спољнотрговинском комором БиХ, организује наступ домаћих привредних друштава из машинске и електроиндустрије на 58. Међународном сајму технике у Београду, који се одржава од сутра до 16. маја.

"На заједничком штанду површине 81 метар квадратни у Хали један, експонатима ће се представнити "Орао" из Бијељине, "Три бест" и "Нови Јелшинград" из Бањалуке, "ЕКП Елкер" из Љубије код Приједора, док ће велики број компанија бити представљен путем каталога", најављено је из Привредне коморе Републике Српске.

У оквиру сајамске манифестације, у уторак, 13. маја, предвиђено је одржавање регионалног сусрета привредника металског и електросектора, на којем ће учествовати велики број представника предузећа из Републике Српске, али и БиХ.

Из Привредне коморе Републике Српске истичу да је Међународни сајам технике и техничких достигнућа најзначајнији привредни и технолошки догађај у Србији и југоисточној Европи, који има изузетан утицај на будући развој индустрије у земљи и региону.

"Тај сајам представља традиционално мјесто сусрета и пословних контаката, које омогућава бројним излагачима и посјетиоцима специјализоване изложбе, најновије технологије за све гране индустрије које обухвата програм излагања, демонстрације производа и услуга", наводе из Привредне коморе Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана