Kако ће изгледати камере на телефонима у 2030.години ?

GS
Foto: SciencePicker

Камере на мобилним уређајима у 2030. години ће представљати праву револуцију у свијету технологије.

Са неупоредивим напретком у оптичким сензорима, вјештачкој интелигенцији и компактном дизајну, телефони ће постати прави фотографски и филмски студио у вашем џепу.

Сензори високе резолуције ће омогућити снимање кристално чистих слика и видео записа чак и у условима слабог освјетљења. Вјештачка интелигенција ће бити уграђена у камере, омогућавајући аутоматско препознавање сцена и оптимизацију поставки за савршене кадрове. Технологија зумирања ће бити невиђено напредна, омогућавајући вам да ухватите сваки детаљ чак и на великим удаљеностима.

Поред тога, камере ће бити опремљене напредним могућностима за обраду слика и видеа, што ће омогућити стварање професионалних ефеката и едитовање материјала директно на телефону, преноси Глас Српске

Уз све ово, камере ће постати још мање и дискретније, чиме ће се омогућити потпуна интеграција у дизајн телефона. Укратко, камере на телефонима у 2030. години ће промијенити начин на који забиљежавамо свијет око себе, пружајући нам невјероватне могућности за креативност и комуникацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана