Истражите потпуно нову галаксију мобилних телефона: Добро је постало још боље

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Свемир се непрекидно шири, границе се константно помјерају и оно шта смо јуче сматрали добрим, данас је просјечно, а њихово мјесто у систему заузимају галаксије које су искорачиле корак испред.

 Самсунг  З Фолд3 и З Флип3 су паметни телефон који су отишли за цијелу свјетлосну годину испред и поставили нове стандарде, како у бизнис употреби телефона за мултитаскинг, презентовање и брзину рада, тако и за уживање у гледању серија, утакмица, игрању игара и слушању музике. Ако ово звучи као да смо хтјели да измислимо нови тип телефона, у праву сте, сада и званично.

Омиљене серије ћете вољети још више, посао ће клизити попут вашег прста на екрану, а све то док се дописујете са пријатељима, не прекидајући ниједну од тих радњи – уз помоћ Самсунг Галакси З Фолд и Флип3 паметних телефона.

Расклопите екран, поставите телефон и уживите се у серију као никад до сад

Док је склопљен, пружа вам све оно што бисте тражили од једног паметног телефона.

Расклопљен, отвара право кућно кино с каквим се досад нисте сусрели. Заборавите гледање серије на телефону док лежите, а једном руком придржавате екран... Расклопите Галакси З Фолд3 и поставите га на најзгодније мјесто за гледање, стајаће под било којим углом од 75 до 115 степени без ослонца! Екран од 7,6 инча – ни најситнији превод вам неће тешко пасти.

Продуктиван као ПЦ, а стаје на ваш длан

Када желите да скратите изгубљено вријеме, прва асоцијација су пословни задаци и мултитаскинг који је постао неминовност. Галакси З Фолд3 прати ритам вашег живота - омогућава истовремени рад у три апликације паралелно.

Док сте на видеопозиву, гледајте како презентује ваш колега, пратите своју презентацију и извлачите биљешке на екрану – све то без отварања додатних прозора. У свему томе ће вам олакшати С Пен, који је сада компатибилан уз Галакси З Фолд и З Флип серију – како би вам још више убрзао и олакшао процес илустровања и презентовања.

Ухватите кадар из више углова – једним кликомПет различитих камера на три различита мјеста отварају нове димензије фотографије, тако да они који буду видјели сваку вашу сљедећу фотографију, биће им јасно да се издвајате.

Предња камера испод екрана магично нестаје чим се овај екран од 7,6 инча укључи – не остављајући ништа друго на екрану осим онога што се приказује. Без засебног отвора за камеру, како би цијели простор био препуштен вашем уживању или раду.

Будите на 2 мјеста истовременоВелике промјене дешавају се на малим екранима. Жељели смо да вам пружимо комфор који ће вас тотално растеретити, ослободити ваше вријеме, простор и поштедјети вас беспотребног замарања прстију. На преклопљеном Галакси З Флип3 телефону можете читати поруке, слушати музику, фотографисати се...

Све на екрану од 1,9 инча. А кад га расклопите, филм од 2 сата више неће трајати више од 3, због константног паузирања како бисте одговорили на поруку. Нећете губити своје вријеме. На Самсунг Галакси З Флип3 телефону можете подијелити екран, тако да вам не промакне сцена филма и истовремено прочитати поруку која вам је управо стигла.

Галакси З Флип3 – увијек пожељанПрије појаве паметних телефона, док смо још користили тастатуре на телефону и оне на расклапање, тренд је био имати што мањи и компактнији телефон. Посљедњих година постало је подразумијевано да што је телефон већи - значи да је бољи. Галакси З Флип3 испуњава оба стандарда!

Питали сте се за шта служе они мали џепови на фармеркама? Сада је јасно да је то фабричко мјесто за ваш нови Самсунг Галакси З Флип3 – када је преклопљен, његове димензије су 4,2 инча! Склопите вашу мултитаскинг машину, ставите у џеп, чак и у најужим панталонама оставит ће простора и за новчаник. А кад га расклопите - можете гледати тениски меч без проблема, оут ћете видјети и прије линијског судије.

Дупло већи комфор, дупло продуктивнији рад уз дупло бржи екранВећина екрана на паметним телефонима има брзину освјежавања од 60 Хз. Дyнамиц амолед 2х супер смоотх екран код Самсунг Галакси Фолд и Флип3 телефона учитава у брзини од 120 Хз. Брзина којом испуњава ваше команде и лагане покрете прстом, готово да ствара осјећај као да вам чита мисли.

Сачувајте све своје успомене у свом џепу, макар их било и на хиљадеМожете бирати између 256 и 512 ГБ интерне меморије. Тако да вам и први пробни селфи који сте направили испред радње одмах након куповине телефона остане сачуван чак и након двије године интензивног кориштења.

Телефон на који не пазите превише – опремљен да чува сам себеГорилла гласс вицтус је стакло којим је обложен Галакси З Фолд и Флип3 и са предње и задње стране. То је најчвршће стакло досад у употреби. Такођер, ови телефони имају алуминијски оклоп, што их чини издржљивијим од свих претходних.

Поред тога, оба уређаја имају нови заштитни филм од растезљивог ПЕТ материјала преко унутрашњих екрана и оптимизоване слојеве панела, захваљујући чему је главни екран 80% издржљивији од претходних уређаја (интерно тестирање је рађено у односу на Галакси З Фолд2).

У овим љетњим данима случајан скок у базен са телефоном у џепу неће вам више стварати нелагоду, јер су Самсунг Галакси З Флип и Фолд3 први расклопиви водоотпорни телефони. У наглим и непланираним љетњим пљусковима бит ће проблем само мокре ципеле, телефон без проблема можете чак и у руци да држите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана