Гугл представио велико ажурирање и нове функције своје Плеј продавнице

Танјуг
Гугл представио велико ажурирање и нове функције своје Плеј продавнице

Америчка технолошка корпорација Гугл представила је велико ажурирање и нове функције своје дигиталне Плеј продавнице како би, према властитим ријечима, понудила свеобухватно искуство корисницима.

"Уводимо више начина за откривање, више начина за игру, више награда и кориснији садржај", објављено је на веб страници Гугла.

Компанија је, између осталог, увела рецензије апликација које генерише вјештачка интелигенција (АИ) да би корисницима помогла прилликом одабира.

Гугл је такође уговорио сарадњу са популарним јапанским издавачима стрипова да би својим корисницима у тој држави понудио бесплатно читање првог поглавља, трејлере, догађаје уживо, рецензије обожавалаца и све што је везано за овај хоби.

Раније се слична функција појавила у Индији, где су тамошњи корисници додали наменску секцију за популарни крикет.

Поред тога, Гугл је увео ажурирање своје Плеј пас претплатничке понуде која нуди приступ за више од 1.000 видео игара и апликација, као и веће награде за најуспјешније играче.

"Гугл Плеј постаје више од продавнице, тако да можете да трошите мање времена на скроловање, а више на садржаје и искуства која ће вам се допасти", наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана