Досадио вам је препознатљив звук месинџера?

ГС
Foto: Илустрација

У оквиру секције за слање и примање садржаја корисници могу да размјењују текстуалне поруке, али и видео снимке, те друга документа - будући да се много времена проводи на овој друштвеној мрежи, Месинџер је скоро увијек при руци.

Када нека порука стигне, обавјештење долази са добро познатим звуком - у питању је тон који многима не прија или им је досадио.

Добра вијест је да нисте осуђени на једну мелодију, те да звук лако можете да промијените.

Да бисте измијенили мелодију, потребно је да отворите Фејсбук Месинџер на телефону и да кликнете на профилну фотографију у горњем лијевом углу.

Међу понуђеним опцијама је “Нотифицатионс & Соундс”, у оквиру које се налази “Рингтоне”. Када се уђе у ову опцију, добија се читав списак нових мелодија, као када се мијења звук на телефону.

Довољно је да изаберете неку од понуда са листе и проблем је ријешен

Уколико вам се ниједна мелодија не допада, можете потпуно да искључите обавијештења, а ако поново кликнете на профилну фотографију, уђете у “Нотифицатионс & Соундс” и притиснете тастер поред ознаке “Он”.

Након тога ће се отворити поље у којем може да се изабере да ли се нотификације искључују на 15 минута, један сат, осам сати или пак на 24 сата. Када се одлучите за жељени период, довољно је да кликнете на “ОК”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана