Бивши амерички обавјештајац: Влада има НЛО, али и остатке "нељудских" пилота

GS
Foto: Instagram

ВАШИНГТОН - Америчка влада у свом посједу има не само неидентификоване летеће објекте (НЛО), него и остатке "нељудских" пилота тих летјелица, рекао је Дејвид Граш, бивши обавјештајац америчког Ратног ваздухопловства пред Конгресом.

Он је са још двојицом пензионисаних припадника америчке војске свједочио пред Наздорним одбором Представничког дома америчког Конгреса о НЛО и постојању ванземаљаца.

"Технологија с којом смо се сусрели је била много супериорнија од свега што ми имамо", рекао је Граш говорећи о свом сусрету са НЛО 2004. године.

Тврди да зна "тачне локације" гдје се налази ова технологија и да је те локације "доставио генералном инспектору, а неке и обавјештајним одборима". Ипак, објаснио је да та сазнања нису из прве руке, већ на основу информација које је добио од других.

"Сам их нисам видио", рекао је Граш.

На саслушању је нагласио да америчка влада заташкава истраживања о НЛО и да је све податке које има предао генералном инспектору.

На питање конгресмена да ли америчка влада има информације о ванземаљском животу, одговорио је да су САД вјероватно свјесне активности које нису људске од 1930-их година, пренио је АП.

Конгрес је прошле године, послије више од 50 година, започео јавна саслушања у вези са НЛО.

"Ако су НЛО страни дронови, онда је то хитно питање националне безбједности. Ако су нешто друго, то је питање науке. У сваком случају, НЛО су проблем безбједности авијације", рекао је Рајан Грејвс, бивши пилот морнарице, који је основао удружење чији је циљ да охрабри друге пилоте да проговоре о својим сусретима са НЛО.

Грејвс и Дејвид Фрејвор, пензионисани командант Америчке морнарице, свједочили су пред Одбором о искуствима са НЛО док су били у војсци.

Из Пентагоновог одјељења задуженог за анализу извјештаја о НЛО рекли су у априлу Конгресу да његова канцеларија прегледа више од 650 инцидената, али да у ни у једном није видљиво ништа што би могло бити доказ активности ванземаљаца или оно што би кршило законе физике, преноси Н1

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана