Апликације на телефону помоћу којих можете зарадити

GS
Foto: Twitter

У данашњем дигиталном добу, паметни телефони постали су неизоставан дио наших живота, а апликације на њима нуде многе могућности за додатну зараду.

Ови програми спајају практичност мобилних уређаја с потенцијалом за остваривање додатног прихода. Без обзира да ли желите зарађивати додатни новац код куће, док путујете или чекате у реду, постоје бројне апликације које вам омогућавају да то постигнете.

Swagbucks

Swagbucks је популарна платформа за испуњавање анкета, гледање видео садржаја и шопинг путем мобилног уређаја. За сваку активност зарађујете "Swagbucks" бодове, које можете конвертовати у награде или новац.

Uber и Lyft

Ако имате аутомобил, апликације као што су Uber и Lyft омогућавају вам да постанете возач и зарађујете новац возећи путнике по граду. То је одличан начин за додатну зараду у слободно вријеме.

Upwork

Ако сте слободњак или freelancer, Upwork је изванредна платформа за проналажење послова. Преузмите мобилну апликацију и будите у току с најновијим пројектима и понудама.

Airbnb

Апликација Airbnb омогућава вам да изнајмите свој простор или собу путницима. То је сјајан начин да искористите слободан простор и зарађујете додатни новац.

Fiverr

Fiverr је платформа која вам омогућава да понудите своје вештине и услуге другим корисницима. Можете пружати услуге као што су писање, графички дизајн, програмирање и многе друге, директно путем својег мобилног уређаја, преноси Глас Српске

 YouTube и Twitch

Ако имате креативан таленат, можете започети властити YouTube канал или Twitch страницу путем мобилне апликације. Постављањем занимљивог садржаја и привлачењем публике, можете зарађивати путем огласа и донација.

Мобилне апликације за штедњу

Постоје и апликације за штедњу, попут Acorns и Robinhood, које вам омогућавају да улажете и штедите новац путем мобилног телефона.

Ове су само неке од многих апликација које вам могу помоћи да зарадите додатни новац путем вашег паметног телефона. Важно је напоменути да ће зарада зависити од ваших вјештина, времена и труда који сте спремни уложити. Без обзира на ваше циљеве, паметни телефон постаје све моћнији алат за стварање додатних прихода у дигиталном свијету.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана