Ајнштајнова помоћница пред смрт открила тајну: Ајнштајн је био позван да проучи НЛО и ванземаљце из Розвела

The Sun
Foto: Ilustracija

Како се тврди у једном интервјуу Алберт Ајнштајн тајно је позван у САД да проучи летећи тањир – НЛО, из Розвела! Свјетски славни физичар Алберт Ајнштајн по изјави датој у интервјују пред саму смрт његове помоћнице Др.Ширли Рајт био је позван од стране америчких војних служби да проучи НЛО и да погледа ванземаљце.

Др Ширли Рајт рекла је да је била са њим на тајном путовању у пустињу у Новом Мексику, САД односно данашњу Ареа51.

Она је детаљно описала шта су видели у серији снимака снимљених непосредно прије њене смрти 2015. године, а јавност је са овим мистериозним догађајем упозната тек сада пише бртинаски Сан.

Др Рајт је рекао да је ванземаљска летјелица -НЛО који се наводно срушио у јула 1947. – изгледала оштећена са једне стране.Она је додала: Био је у облику диска, некако конкавно. Његова величина је износила до једне четвртине пода хангара.

“Тијело брода је било оно што бих данас назвао прилично рефлектујућим материјалом, али када сте му пришли близу, било је прилично досадно.

“Били су веома радознали од чега су направљен материјал НЛО-а. НЛО је био окружен чуварима, фотографима и стручњацима који су га проучавали” тврдила је помоћица Алберта Ајнштајна

Ајнштајн је проучавао НЛО-ов “погонски систем“, тврди др Рајт.

Она је рекла: “Уопште га није узнемирило гледање стварних доказа. Нисам забиљежила у својим биљешкама његове прве коментаре, али је рекао нешто у смислу да није изненађен што су дошли на Земљу.”

“То му је дало наду да можемо да научимо више о универзуму. Контакт, рекао је, би требало да буде корист за оба наша свијета.“ додала је Др Ширли Рајт

Др Ширли је такође изјавила да су њој и Ајнштајну такође показани лешеви пет ванземаљаца из Розвела јер је неким специјалистима је било дозвољено да ближе погледају, укључујући и њеног шефа -Ајнштајна

“Мени су свих петорица личили исто . Били су високи око 1.5 метар без косе, велике главе и огромних тамних очију, а кожа им је била сива са благом зеленкастом нијансом.Углавном њихова тијела нису била откривена, обучени су у припијена одијела. Али чуо сам да нису имали пупке или гениталије”

Ајнштајн је написао извештај о (наводним) ванземаљцима из Розвела и др Рајт, која је докторирала физичку хемију и физичке науке, наређено је да држи језик за зубима.

Испричала је како је изабрана међу бројним талентованим студентима да ради за Ајнштајна на Универзитету Принстон током љета 1947.

Чувала је њихову тајну за себе скоро седам деценија, али је одбила да са њом оде у гроб. Непосредно прије смрти 2015. године, у 85. години, пристала је да буде интервјуисана од стране врхунског ловца на НЛО Шиле Френклин.

Траке су сада први пут објављене у јавности.

Њемачки научник Ајнштајн, познат по својој теорији релативности, дуго је вјеровао у ванземаљски живот.

У интервјуу 1920. рекао је: “Постоји сваки разлог да се вјерује да су Марс и друге планете насељени. Зашто би Земља била једина планета која подржава људски живот? Није јединствена ни у једном другом погледу.”

Британски стручњак за НЛО Филип Мантл (63) рекао је: „Следеће године биће 75. годишњица Розвела и сви они који су били умјешани су сада преминули.

Такозвани Розвелов инцидент фасцинира посматраче НЛО-а више од 70 година. У мају је негатив са филма од 16 мм тврдио да приказује аутопсију ванземаљаца продату за 71.000 фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана