Захваљујући Logosoftу Microsoft Dynamics NAV 2016 у потпуности прилагођен пословним корисницима у БиХ

m:tel
Захваљујући Logosoftу Microsoft Dynamics NAV 2016 у потпуности прилагођен пословним корисницима у БиХ

Microsoft Dynamics NAV, свјетски позната пословна ERP апликација (ERP - Enterprise RResource Planning) је захваљујући компанији Logosoft добила званичну NAV 2016 верзију прилагођену корисницима у БиХ.

Након локализације Microsoft Dynamics NAV 2013 Р2 рјешења у мају ове године, компанија Logosoft је локализирала и Microsoft Dynamics NAV 2016 рјешење, чиме је постала једини бх. Microsoft партнер са Microsoft Силвер ERP партнер компетенцијом, који има локализацијски CfMD модул за NAV 2016, као и CfMD модул за обрачун плата за тржиште БиХ.

Крајем новембра Logosoft је представио и модул за обрачун плата за тржиште БиХ, који је развио за Microsoft Dynamics NAV рјешење,  а који у потпуности задовољава све прописе на територији цијеле Босне и Херцеговине.

„На овај начин се компанијама у БиХ омогућава да прате трендове и у свом пословању користе најновије могућности свјетски признатог и провјереног ERP система чиме значајно повећавају продуктивност свог бизниса" истичу у Logosoftу.  

Процес локализације, коју је Logosoft у цијелости спровео властитим снагама, укључивао је превод NAV платформе на сва три службена језика који се користе у БиХ, али и прилагођавање локалног законодавства Microsoftовом програмском коду, израду потребних законски прописаних извјештаја, интеграцију са системима пореске управе, е-банкинг системима банака, као и другим институцијама, те интеграцију са цертифицираним фискалним уређајима. Logosoft је такођер локализовао и програмску помоћ корисницима што додатно олакшава кориштење.

Процеси цертификације бх. локализације овог пословног рјешења и модула за обрачун плата су извршени према изузетно захтјевним CfMD (Certified fot фор Microsoft Dynamics) процедурама, а сами процеси су завршени добијањем званичног цертификата од стране овлаштене тестинг куће Lionbridge.

Dynamics тим Logosoftа је овим, поред бројних успјешно завршених пројеката имплементације Dynamics платформе, јасно доказао и показао своју компаративну предност на БХ тржишту и регији.

Logosoft и даље наставља пројекат локализације са изласком нових верзија овог Microsoft рјешења како би корисници увијек имали на располагању актуелну локализирану верзију.

Више детаља о Microsoft Dynamics NAV и CfMD локализацији за Босну и Херцеговину можете сазнати на http://www.logosoft.ba/Microsoft-Dynamics-NAV

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана