YouTube се опоравља

ГС
Foto: Илустрација

YouTube је касно синоћ и рано јутрос имао проблема са својом почетном страницом, али проблеми су сада отклоњени.

Панел са стране, који омогућава приступ различитим елементима, као што су линкови ка каналима на које сте претплаћени, трендинг видео, Library са историјом претраге и другим опцијама, је нестао. Проблем је на сајту постојао током неколико сати, према наводима корисника на Твитеру.

Поред тога, неки корисници су имали проблема да репродукују YouTube видео на својим телевизорима, као и да стримују на својим гејминг конзолама.

Мени са налозима, који омогућава мијењање налога, управљање подешавањима и преглед сопственог канала, такође је био покварен. Корисници су и даље могли да прегледају видео садржај са почетне странице и из претраге.

YоuTube тада још увијек није објавио да су сви проблеми ријешени, али изгледа да је у међувремену смањен број жалби од стране корисника. Компанија је истакла да је свјесна проблема који су се појавили и да ради на исправци, преноси Б92.

Око два сата послије поноћи, по нашем времену, YоuTube је истакао да је проблем исправљен и да би корисници требало да поново имају приступ сајту, да могу да се пребацују између налога и врше навигацију кроз све дијелове сајта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана