Xiaomi ускоро представља Mix Fold 4 и Mix Flip

Г.С.
Xiaomi ускоро представља Mix Fold 4 и Mix Flip

Кинески произвођач Xиаоми овог мјесеца ће представити два смартпхонеа, а то су Mix Fold 4 и Mix Flip.

Xiaomi ће нове уређаје представити 30. јула у Кини, заједно с још четири своја производа, а то су Редми К70 Ултра, Watch С4 Спорт, Смарт Банд 9 и слушалице Будс 5.

Јасно, звијезде догађаја ће бити Mix Fold 4 и Mix Flip, сљедећа генерација Xiaomi преклопних уређаја. Судећи према теасерима, Mix Fold 4 ће бити доступан у плавој и бијелој боји, но цијене још увијек нису познате.

Xiaomi је потврдио податак који се односи на процесор модела Mix Fold 4, а то је Qualcomm Snapdragon 8 Ген 3. Ипак, постоје гласине да ће исти процесор покретати и Mix Flip.

Осим моћног хардвера, који укључује главну камеру од 50 МП и перископску камеру, Mix Fold 4 ће купцима бити привлачан и због своје форме јер ће постати један од најтањих преклопних уређаја на тржишту. У склопљеној форми његова дебљина износи само 9,47 мм, што значи да је тањи од Самсунговог Galaxyа З Fopld 6 чија дебљина износи 12,1 мм.

То значи да Magic В3 и даље остаје најтањи преклопни смартпхоне на свијету с обзиром на дебљину Хоноровог флeгшипа од само 9,2 мм.

Mix Flip ће постати први Xiaomi смартфон ове врсте и биће доступан глобално као и Mix Fold 4, што је такође први пут за Xiaomi .

Очекује се да ће Mix Flip бити једнако моћан као и Mix Fold 4, но због другачије форме, камера и батерија би могле представљати разлике између два уређаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао Фејсбук!
Пао Фејсбук!
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана