WhatsApp омогућио "custom" позадине за сваки чет

Б92
Foto: Getty Images

Сада када је лансирао поруке које нестају, WhatsApp покушава да ову зиму учини фантастичном. Не само да су лансирали избор нових позадина и наљепница, већ је омогућено прилагођавање ћаскања за групе и појединце.

Ова последња функција вам омогућава да изаберете одређену позадину за свако ћаскање или појединачни контакт, чиме можете дати лични печат сваком од ћаскања.

Апликација за дописивање у власништву Фејсбука је побољшала избор позадина додавањем нових боја за подразумијеване позадине "doodle". Такође је представио "нове, разнолике и иконичне слике природе и архитектуре" из цијелог свијета како би боље одражавао својих 2 милијарде корисника.

Коначно, представљен је нови графички дизајн у свијетлим и тамним тоновима. Ако вам се свиђају наљепнице, WhatsApp је олакшао проналажење омогућавајући вам претраживање помоћу текста. емотикона или прегледање по категорији. Подстиче креаторе наљепница да олакшају овај поступак тако што их означе емоџијима и текстом., наводи ПЦПресс.

WhatsApp је такође представио анимирану верзију свог популарног пакета наљепница Свјетске здравствене организације (СЗО) "Заједно код куће".

Нове функције ће почети да се објављују ове недјеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана