WhatsApp ће омогућити сакривање "last seen" статуса од одређених контаката

ГС
Foto: Илустрација

WhatsApp тренутно тестира опцију која омогућава сакривање "last seen" статуса од одређених контаката корисника, а биће доступна на уређајима с оперативним системом Андроид и iOS.

WhatsApp је почео уводити емоџи реакције, а ускоро ће имплементирати још једну корисну опцију. Ријеч је о опцији који омогућава корисницима да од одређених контаката сакрију свој "last seen" статус.

"Last seen" статус приказује када је задњи пут корисник провјерио/користио апликацију.

Досад је WhatsApp онeмогућавао корисницима да ограниче видљивост свог статуса само на своје контакте као и да га искључе у потпуности, но ускоро ће моћи онемогућити одређене контакте да виде поменуту информацију.

WhatsApp iOS бета верзија 22.9.0.70 садржи "My Contacts Except" oпцију у секцији "Last seen" у подешавањима приватности. Но, ако корисник онемогући одређени контакт да види његов статус, исто ће бити и обрнуто.

Осим тога, WhatsApp уводи додатне контроле приватности које се односе на профилне фотографије и друго, а с обзиром на чињеницу да траје бета тестирање, на нове опције нећемо чекати дуго, преноси Klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана