Whats App тестира нову функцију, одушевиће оне који мрзе да куцају поруке

ГС
Whats App тестира нову функцију, одушевиће оне који мрзе да куцају поруке

Према сазнањима сајта Према сазнањима сајта WABetaInfo, Whats App ради на функцији која ће корисницима омогућити да сниме и објаве аудио поруке у оквиру свог Whats App статуса.

Када функција постане доступна, апликација би кориснику требало да допусти да сними гласовну поруку, слично ономе што је могуће у оквиру разговора.

То би могло укључити и убацивање постојећих аудио фајлова, али ово још није имплементирано.
Према сазнањима сајта WABetaInfo, Whats App ради на функцији која ће корисницима омогућити да сниме и објаве аудио поруке у оквиру свог Whats App статуса.

Гласовни снимци у оквиру ажурирања статуса би се дијелили са корисниковим Whats App контактима, а користила би се иста подешавања приватности као и за фотографије и видео фајлове и имали би енд-то-енд енкрипцију.

Whats App није једина апликација која експериментише са гласовним причама. Twitter је дуго тестирао могућност објављивања гласовних твитова на и iOS-u, а сада сви имају ту опцију.

Поменута функција за Whats App је још увијек у фази развоја и није у функцији чак ни за бета тестере. Уколико буде објављена, прво ће бити доступна за тестирање, прије него што постане шире имплементирана, преноси b92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана