Вријеме је даривања!

m:tel
Вријеме је даривања!

Примати дарове и даровима обрадовати драге особе, једнако је пријатно осјећање.

Смисао даривања је у поруци коју тим чином желимо саопштити: да поштујемо, да волимо, да вјерујемо, да наградимо, да не заборавимо… 

 Притом се разликују само поводи даривања које неријетко везујемо за значајне датуме, празнике, годишњице, јубилеје.

Како нам се ближе божићни и новогодишњи празници, све чешће смо у размишљањима како за ту прилику одабрати поклон, јединствен и непоновљив.

Па ипак, најљепши тренуци у животу настају спонтано. Управо такав треба да буде и ваш чин даривања.

Имајући то на уму, савјетујемо да одабир поклона  настојите  ускладити са интересовањима и склоностима особа које дарујете. 

 

LG G3 - за оне који знају шта желе! 

 

Изузетно добро позициониран флагсхип LG G3 изазвао је велико интересовање на тржишту мобилних уређаја. LG G3 је у суштини phablet, има дијагоналу екрана од 5,5 инча и QHD резолуцију 2560x1440 пиксела, нуди невјероватну густину пиксела по инчу од чак од 534 ppi. Екран уређаја покривен је Gorilla Glass 3 IPS технологијом у комбинацији с LCD капацитивношћу. Оперативни систем је новија верзија Андроида 4.4.2 обогаћена је LG-јевим корисничким интерфејсом. Овај модел има 3 GB RAM-а и 32 GB интерне меморије, прошириве мицроСД картицама капацитета до 128 GB. Предња камера има 2,1 мегапиксела, али снима видео у full HD резолуцији. Задња камера с 13 мегапиксела снима и 4К видео у UHD резолуцији 3840x2160 пиксела, а један од јачих елемената телефона јесте батерија капацитета 3000 mAh. Уз m:tel тарифни модел Moj Mix VIP овај изузетан уређај можте набавити по цијени од 1 КМ!

 

LG L80 - неодољиво привлачан! 

 

Овим моделом LG је одлучио испратити тренд великих телефона и у нижем сегменту, па је задржао хардверску основу модела L70 и убацио физички већи екран  уз задржавање резолуције екрана на 800×480 пиксела. Хардвер чини Dual-core процесор на 1,2 GHz и 1 GB RAM-а. LG је имплементирао и своје познате технологије, па поред IPS екрана добрих углова гледања, на располагању је и Knock Code откључавање, Captute plus за снимање садржаја екрана, веома корисни Clip Trax за копирање више ставки и још много тога. Капацитет батерије је угодно изненађујућих 2.540 mAh, што значи да батерија с једним пуњењем може издржати два дана коришћења. На крају  незаборавимо навести и присуство NFC и GPS конекција. Цијена овог модела у препорученом тарифном моделу Moj Mix 35, само у m:telу, износи 1 КМ.

 

                   

LG L70 dual - партнер од повјерења!  

 

LG L70 dual осмишљен је за оне који се желе показати у најбољем издању. Dual SIM је одлична опција за довођење у равнотежу пословног и приватног живота – један број за посао, а други за приватни живот. Нове функције попут одабира звона за сваку SIM картицу, чине препознавање ко вас зове још лакшим. L70 се одликује стањеним дизајном и облим кућиштем из једног дијела, које савршено пристаје вашој руци и истиче јединствени стил. Забавна и практична функција Knock Code ™ по први је пута доступна у цјелој L серији LG телефона. Изглед овог уређаја добија додатан сјај уз металик детаље. Управо је овај дизајнерски захват заслужан за атрактиван, премиум дојам који оставља овај уређај. Овај елегантан уређај може бити ваш по циијени од 1 КМ у тарифном моделу Moj Mix 30.

Подсјећамо, поменуте моделе можете пронаћи у m:tel продајним мјестима у БиХ, а на страници mtel.ba детаљније се информишите о разноврсној m:tel понудии комбинацијама које вам омогућава m:tel-ова Moj Mix тарифа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана