Viber увео игре и 3D анимације

mondo.rs
Viber увео игре и 3D анимације

Viber је увео игре, и то бесплатне, побољшао Андроид апликацију и омогућио коришћење 3D анимација много већем броју корисника.

Viber игре:

Омогућене су у пет држава (Бјелорусија, Малезија, Украјина, Сингапур и Израел), а у Србију ће почетком 2015. године на iOS, Андроид и друге платформе. Омогућено је играње игара "у пару" директно кроз Viber апликацију, са топ листом резултата и наградама, пише Мондо.

3D Анимације:

И док ова опција није потпуно нова 3D анимације доступне су већем броју корисника и омогућавају креирање 3D видео порука. Изаберете 3D јунака (у Галерији Viberа постоје и бесплатни и промо ликови), одаберете позадину и снимите глас. Смућкате све и пошаљете контакту по избору. Одлична новина за честитеке, жеље и поздраве, зар не?!

Више сличица:

Sticker Market има нове новогодишње и божићне сличице - стикере - за вас. Неки се плаћају, неки су бесплатни, а доступно је преко 10 нових галерија.

Јавне дискусије (Public chats):

Познатих фаца које ћаскају са својим обожаваоцима све је више, а насловну страну овог пута преузела је Пикси Лот. Јавно ћаскање је добило боље перформансе, мање се "закуцава" и генерално је пријатније и лакше коришћење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана