Уз Open услугу препоручујемо Samsung 3D смарт телевизор или Alcatel Pixi 8 таблет

M:tel
Уз Open услугу препоручујемо Samsung 3D смарт телевизор или Alcatel Pixi 8 таблет

Уживајте у љету уз m:tel Open пакете по цијени претплате од 1 КМ за прва три мјесеца коришћења услуге или одаберите један од уређаја из промотивне Open понуде из које издвајамо Samsung 3D смарт LED телевизор од 40 инча, за који мјесечна рата износи 56 КМ уз Open трио плус пакет, или Alcatel Pixi 8 таблет, по цијени већ од 1 КМ за ТВ уз пакет дуо фиксна+интернет 1.

Препоручени Samsungов 3D смарт телевизор (модел 40Х6400) краси јединствен дизајн, те препознатљиво постоље у облику слова “X” са завршном сребрном обрадом. Ово сребрно постоље и танак оквир око телевизора добро се употпуњују, заокружујући тако атрактиван дизајн телевизора средње класе,  који ће се добро уклопити и у отмјеније интеријере. Хардверски  и софтверски је веома добро опремљен, а посједује и најбољи даљински управљач на тржишту с разноликом Смарт ТВ платформом. Ту је и широка подршка за различите мултимедијалне формате које је могуће гледати повезивањем вањске меморије на USB прикључке и квалитетом слике која ће  задовољити и захтјевније кориснике.

Таблет Alcatel Pixi 8 у м:тел промотивној понуди с цијеном већ од 1 КМ, такође је занимљива тема за размишљање. Ништа практичније и корисније, рекли би, за одмор у врелим љетним данима, било да сте у кући, на неком од оближњих излетишта, базену, или мору. Захваљујући својим димензиијама од 209 x 124.5 x 9 мм и тежини од 325 г практичан је за ношење ма гдје се налазили. С TFT капацитивним екраном од 8.0 инча, Triple Core 1.2 GHz CPU процесором и Андроид оперативном системом в4.4.2 КитКат, уз батерију од 3240 mAh, овај таблет ће, сигурни смо, употпунити ваше слободно вријеме и испунити ваша очекивања.

У склопу m:tel Open услуге, уз понуду одличних  телевизора, вашој пажњи такође препоручујемо велики избор лаптопа, таблета, мобилних и фиксних телефона, те бијеле технике, као и фото и видео опреме.

 

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана