Ускоро збогом даљинским управљачима

Tportal.hr
Ускоро збогом даљинским управљачима

За предстојећи сајам CES, Самсунг најављује представљање паметних телевизора са којим ћете моћи да разговарате и који ће имати екране осjетљиве на додир.

Самсунг ће на предстојећем сајму потрошачке електронике CES 2014 у Лас Вегасу представити Смарт ТВ уређаје за 2014. с напредним функцијама кориштења.

Самсунгова услуга гласовне интеракције, која препознаје различите језике, тренутно је доступна у 11 земаља. У 2014. та услуга биће проширена на још 12 нових тржишта.

Моћи ћете да промjените програм једноставном гласовном командом, изговарајући број програма који желите да гледате, отварати интернет стране или апликације кориштењем пречица, а поједностављена је и гласовна претрага која омогућава да све тражене резултате прегледате на једном мjесту.

Када употребљавате гласовну интеракцију за претраживање дневних информација, попут временске прогнозе или спортских резултата током гледања телевизије, поп-уп прозор на дну екрана приказује резултате.

Осим гласовне интеракције, контрола покрета унапређена је додавањем команде „поретом прстију" захваљујући којој ћете моћи да промените ТВ програм, прилагодите гласноћу, пронађете и одаберете шта желите да гледате уз свега неколико покрета прстима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана