Трик како да вратите обрисане поруке из iMessagea

GS
Foto: Facebook

Ако вам се деси да обришете важну поруку из iMessage апликације на свом iPhone уређају, не брините, постоји начин да је вратите.

Прије него што је стигао иОС 16, морали бисте да искористите бекап како бисте вратили ову поруку. Срећом, ово више није случај, и можете то да учините директно из апликације - мада постоји "квака".

Све ваше обрисане поруке могу се наћи у iMessage апликацији. Довољно је да отворите саму апликацију, затим у горњем лијевом углу "Едит" и онда "Show Recently Deleted".

Овд‌је ћете вид‌јети листу дописивања која сте недавно обрисали, као и колико је дана остало док не нестану потпуно из вашег телефона. Моћи ћете, међутим, да видите само оно што сте обрисали у претходних 30 дана, па морате брзо да реагујете, преноси б92.

Такође, нећете моћи да видите саме поруке, па ћете морати да препознате о чему се ради на основу броја телефона или имена контакта. Једном кад их вратите, наравно, моћи ћете да их прочитате као и раније.

Ако хоћете да вратите неку поруку, довољно је да је обиљежите, затим одаберете "Рецовер", па "Рецовер Message". Можете да их вратите и све од‌једном - само одаберите опцију "Рецовер All".

Ваше враћене поруке ће се појавити хронолошким редослиједом, па ако их већ имате доста у инбоксу можда ћете морати мало да скролујете да бисте их пронашли.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана