Тему добија конкуренцију: Гигант отвара јефтину онлајн продавницу?

GS
Foto: iStock

Изгледа да Амазон на још једној платформи покреће сајт за онлајн продају, која би се такмичила са апсурдно ниским цијенама кинеског сајта Тему.

Ово је први пренио сајт Информејшн, позивајући се на интерне информације послате Амазоновим трговцима у којима се детаљно наводе нека ограничења цијена за нову онлајн продавницу.

Издавачка кућа тврди да је горња граница цијена постављена на 8 долара за накит, 9 долара за постељину, 13 долара за гитаре и 20 долара за софе које се испоручују из њиховог центра за испуњење у Гвангдонгу у Кини, у оквиру ове нове “продавнице ниских цијена”.

Према изворима сајта, поруџбине из ове продавнице би имале рокове испоруке од девет до 11 дана, али би продавци имали и мање провизије, него што је то случај са Амазоном тренутно.

Амазон није поставио ограничења цијена на истоименој интернет продавници, тако да ће ова нова платформа бити значајно другачија уобичајеног приступа, односно више у складу са политиком цијена коју слиједи Тему, покренут 2022. године, преноси “Б92”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана