Све је спремно за Belgrade Gaming Festival

Aгенције
Све је спремно за Belgrade Gaming Festival

Belgrade Gaming Festival, једно од највећих дешавања овог типа у региону, одржаће се од 8. до 11. новембра у Миксер House-у, с радним временом од 10 до 22 часа.

У петак, 8. новембра почиње највећи број турнира, у којима ће се пријављени тимови из цијелог региона и остатка Европа такмичити у играма Dota 2 и Counter Strike: Global Offensive. Финале оба турнира заказано је за недељу 10. новембра.

Учесници турнира ће имати прилику да се такмиче на више од 70 рачунара опремљених ултра брзом Kingston HyperX меморијом и MSI GeForce GTX 650 Ti графичким картама.

Окршај најбољих такмичара у игри Pro Evolution Soccer 2014 је планиран за петак и суботу, док тимови и појединци могу да се пријаве и боре за прво мjесто у играма World of Tanks и Tekken Tag 2 у недjељу, 10. новембра.

У понедељак, 11. новембра, је слободан дан за све заинтересоване посjетиоце и играче који ће моћи да се опробају у свим турнирским играма, као и мини турнире у играма за најмлађе.

Током цjелокупног трајања фестивала, на галерији Миксер House-а ће се одржавати турнири у играма: Warhammer, Yu Gi Oh!, Magic the Gathering, Lego Chima, Beyblade, Monopoly и Settlers of Catan.

Све побjеднике очекују вриједне робне и новчане награде, док ће остали посјетиоци имати прилику да виде и испробају најновије хардверске и софтверске производе, као и гејминг опрему и конзоле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана