Стижу SteelSeries Siberia v2 слушалице

Agencije
Стижу SteelSeries Siberia v2 слушалице

Произвођач меморијских производа Kingston најавио је премијерно представљање SteelSeries Siberia v2 - Kingston HuperX Едитион слушалица на DreamHack Summer-у 2013.

“Ова врхунска, ограницена серија слушалица комбинује најизразитије особине на којима се темеље и SteelSeries и Kingston HuperX: врхунски дизајн, оптималне перформансе и бескомпромисан квалитет. Базиран на Siberia v2 дизајну, добитнику бројних награда на тестовима производа и свjетским турнирима, HuperX издање слушалица има све квалитете које најбољи свjетски професионални играчи захтевају. Звучници пречника 50мм омогућавају играчима да искусе богате и драматичне звукове - од импресивне, атмосферске музике у позадини до прецизно позиционих 3D звукова корака, пуцњаве и још мого тога”, саопштио је Кнгстон

“Наше партнерство са SteelSeries се развило кроз разне заједничке гејминг догађаје и спонзорства гејминг тимова, као и путем продаја и маркетинг промоција кроз које смо били у могућности да се увjеримо у висок квалитет њихових производа”, изјавио је Дејан Шкулетић, менаџер за развој пословања за подручје Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске и Македоније у компанији Kingston Technology Europe..”Сви играчи из наших спонзорисаних професионалних гејминг тимова као што су NaVi, Incredible Miracle и SК Gaming истичу квалитет Siberia v2. Kingston је поносан што има HuperX издање ових награђиваних слушалица.”

“Ми смо радили паралелно са Kingston тимом дуги низ година, од креативних маркетинг могућности до спонзорисања многих професионалних играча и међународних тимова у такмичарским круговима”, изјавио је Брус Хавер, директор компаније SteelSeries. “Узбуђени смо јер смо Kingston гејминг публици и систем билдерима омогућили коришћење наших Siberia v2 слушалица.”

SteelSeriesa v2 – Кинстон HuperX Edition слушалице ће бити доступне на тржишту Србије касније током ове године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана