Стижу линкови на Инстаграм

Г.С.
Стижу линкови на Инстаграм

Инстаграм је најавио да ће корисницима омогућити додавање до пет линкова у опис профила.

Ова друштвена мрежа дуго је ограничавала кориснике када је у питању додавање спољних линкова у налоге, па је недостатак флексибилности довео до алтернатива као што је Линктрее, који корисницима омогућује додавање линкова у њихове “биографије”.

Мета је сада објавила да ће допустити корисницима да додају до пет линкова у биографију свог профила на Инстаграму, који ће моћи да воде на друге садржаје – попут њихових сајтова, робних марки које желе да промовишу, па чак и до профила на конкурентским друштвеним платформама.

Из саме компаније кажу да је ова функција била главни захтјев међу креаторима и истичу да ће бити доступна “свим налозима”, укључујући пословне и приватне.

Како бисте је омогућили, одаберите опцију “Уреди профил”, затим “Везе”, затим “Додај линк”. Ту можете додати линкове редосљедом којим желите да се појаве.

Мета каже да допушта линковање на било који УРЛ који је у складу са Смјерницама заједнице и Условима пружања услуге, а линкови се скенирају како би се осигурало да поштују те захтјеве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана