Стиже 3Д апликација за Камасутру

Агенције
Стиже 3Д апликација за Камасутру

Нова апликација коју осмишљавају софтверске компаније и издавачи требало би да омогући корисницима да проучавају најчувенију књигу о умjећу љубави и еротске позе у тродимензионалној техници, преносе агенције.

Најновија технологија требало би ускоро да омогући трансформацију класичних илустрација Камасутре у холограме који ће се појављивати на таблетима или паметним телефонима.

Свака илустрација ће моћи да се види из свих углова, што значи да ће корисници моћи да се упознају са свим детаљима који су везани за одређену позу.

Апликација ће, како је најављено, бити бесплатна и долази са новом верзијом текста који се заснива на древној индијској филозофији, за који се сматра да је написан прије 2.000 година.

Апликација “Kama Xcitra” ће омогућити паровима да боље него икада истражују оно што је написано у књизи помоћи им да “буду ближе акцији него икада прије”, саопштили су из издавачке куће која је укључена у прављење ове апликације.

- Више од хиљаду година људи су користил Камасутру као водич и саветник како да уживају у љубавном животу, али неке од компликованих поза приказане у књизи су остављале читаоце збуњеним. Све до сада када ће о њима због 3Д прриказа бити откривено све - рекао је директор компаније Xcite Books.

- Користићемо најсавременију техологију како бисмо паровима помогли да истраже узбудљиве љубавне позе док се забављају - додао је он.

Илустрације би требало да се појављу из странице као 3Д холограми тачно испред корисниковог телефона, а он би тада могао да помjера телефон како би видио приказ из свих углова.

Тако би свака позиција требало да буде јаснија рјешавајући проблем дводимензиналног приказа и заклоњености неких дијелова тијела на илустрацијама.
Још увијек није сасвим јасно како ће творци ове апликације превазићи проблем 3Д приказа илустрација и да ли ће посегнути за технологијом коју је Нинтендо корситио за своје 3ДС конзоле за видео игре код којих корисници нису моралида носе специјалне наочари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана