Шта све доноси Google Maps навигација

Aгенције
Шта све доноси Google Maps навигација

Навигацију у оквиру Google Maps апликације за мобилне уређаје од недавно је доступна и у Србији на Андроид паметним телефонима и таблетима.

Неке од карактеристика апликације обухватају:

Претраживање: Претрага ресторана, компанија, атракција и још много тога у вашој близини. Пронађите тражену локацију и прочитајте препоруке и описе.

Навигација: Google Maps Navigation (Бета) користи везу са интернетом како би биле приказане најновије мапе нудећи гласовну навигацију. Google алатка за навигацију редовно се ажурира најсвежијим подацима са Google Maps.

То значи да корисници неће морати да купе нове унапређене верзије мапа или да ручно ажурирају своје уређаје. Више не морате да гледате екран телефона како бисте пратили руту, можете једноставно да слушате гласовне инструкције.

Осмишљена за таблет: Осмишљена за таблете, нова апликација доноси све погодности за Андроид таблете, чиме је истраживање свијета из комфора дневне собе једноставније и забавније.

Критике: Постоји нови принцип оцијењивања са 5.0 звијездица који вам даје брзи преглед тога како ваши пријатељи и други оцијењују ресторане, барове и кафиће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана