Шта бившим корисницима iPhone недостаје на Андроиду?

Businessisider
Шта бившим корисницима iPhone недостаје на Андроиду?

Прелазак на нови оперативни систем врло често подразумjева период адаптације на нову средину. iPhoneов и Андроидов оперативни систем потпуно су различити тако да је сасвим нормално да вам након преласка на са једног на други неке ствари недостају.

Тема покренута на сајту Reddit имала је за циљ да сазна шта новим Андроид корисницима недостаје у вези са њиховим бившим iPhone телефонима.

Погледајте неке од коментара корисника:

- "Недостаје ми дужина трајања батерије, дизајн уређаја, Сафари, iMessage, дугме за гашење звука на уређају, избор игрица, iCloud бекап, већи квалитет корисничких апликација за Facebook, апдејти оперативног система без чекања и сам квалитет израде".

- "У почетку су ми недостајале апликације за Twitter и Reddit са iPhone, али то је полако изблиједјело из моје меморије. Након преласка на Андроид iOS је почео да ми изгледа застарjело. Требало ми је мало времена да се навикнем али ми је драго што сам се одлучио на промjену".

- "Недостаје ми доступност додатака. Постоји много већи број додатака за iPhone него за Андроид уређаје пошто је тржиште доста подjељено због свих произвођача телефона".

- "Недостаје ми је апликација за пуштање музике. Вjероватно зато што је Apple направио свој музички плејер за iPod, посебно онај који сам имао са првом генерацијом iPodа Touch. Пробао сам бројне плејере на Андроиду али ниједан није толико добар".

- "Квалитет камере на iPhoneу је знатно бољу када се упореди са другим Андроид телефонима, иако се ситуација полако мијења са новим Андроид уређајима".

- "Недостају ми поједине iOS апликације које не могу да се набаве на Андроиду. Међутим, квалитет Андроид апликација се драстично побољшава и мислим да ускоро неће постојати ствари које ће ми недостајати".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана