Sony представио Xperiу М

Агенције
Sony представио Xperiу М

Sony је управо најавио нови смартфон под именом Xperiа М. Попут модела Xperiа L, нови уређај намjењен је мање захтjевним корисницима.

У питању је смартфон са 4-инчним FWVGA (854 x 480) дисплејом и dual core 1GHz Snapdragon S4 SoC процесором који је упарен са 1GB РАМ-а.

Xperiа М посjедује само 4GB простора за складиштење информација али он уз помоћ microSD картице може бити повећан на 64GB.

Задња камера има Eymor RS sensor  од 5 мегапиксела и блиц као и предњу VGA камеру.

“Савjетујемо корисницима који први пут улазе у свијет Xperiа паметних телефона, да размисле о моделу Xperiа М или Xperiа М dual SIM”, рекао је Калум Мекдугал, директор Xperiа маркетинга у Sony Mobile Communicationa.

„Оба модела имају очигледну предност јер користе Sonyјеву доказану иновативност и инжењерске експертизе, па су идеални за оне који желе врхунску технологију и искуство често повезаних само са врхунским моделима”.

Дуал SIM варијанта Xperiа М омогућава корисницима да изаберу једну од SIM картица прије позивања или слања поруке само једним кликом. Свака SIM картица се може посебно прилагодити – на примјер, озбиљна мелодија звона за посао или нека друга мелодија за друштво – савршено када корисник жели да раздвоји посао од забаве, и да ефикасније управља позивима.

Xperiа М и Xperiа М dual SIM биће доступни у црној, бијелој и љубичастој боји – модел са једном SIM картицом биће доступан и у жутој боји..

Уређај ће напајати 1.750mAh  батерија а Xperiа М би на тржишту требало да се појави у трећем кварталу 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана