Sony представио модел Xperia Е

Aгенције
Sony представио модел Xperia Е

Компанија Sony Mobile Communicationc ("Sony Mobile") представила је нов, приступачан додатак серији Xperia паметних телефона, Xperia Е. Најновији Андроид паметни телефон из Sonyја ће у стандардној и dual SIM верзији глобално бити доступан од првог квартала 2013.

Xperia Е је компактан и цјеновно конкурентан паметни телефон који је осмишљен да буде једноставан. Доступан у црној, бијелој и пинк боји, Xperia Е се може похвалити HD Voice квалитетом који чини да позиви буду јаснији. Он такође има и опцију сузбијања буке која искључује позадинске звуке, тако да корисници могу да имају савршено јасне телефонске разговоре у сваком окружењу.

Xperia Е је дизајнирана да омогући корисницима контролу над трошковима и потрошњом батерије. Апликација за контролу преноса података прати потрошњу, док побољшани standby режим продужава његово трајање до 4 пута.

Ако екран проведе неколико минута у standby режиму, Wi-Fi и пренос података се искључују а већина апликација постаје неактивна, како би се уштедела батерија.

Позиви и поруке, међутим, настављају да функционишу нормално. Чим додирнете екран, standby режим престаје и све функције се враћају у нормалу. Xperia Е ће такође бити доступан и у dual SIM верзији - Xperia Е dual – тако да ће корисници само једним додиром мијењати тарифе и на тај начин моћи да уштеде.

"Корисницима који желе да закораче у свијет Xperia паметних телефона се искрено савјетује да потраже Xperia Е или Xperia Е dual. Они су савршени за људе који траже повољан приступ квалитету и функционалности који се иначе повезују са врхунским Андроид паметним телефонима," изјавио је Бјорн Боурдин, директор маркетинга CU Централне Европе.

Xperia Е опремљен је супериорним квалитетом звука са преинсталираном „WALKMAN®" апликацијом која подразумева xLOUD™ аудио технологију, 3D surround звук и ручним еквилајзер.

Осим приступа милионима пjесама преко cloud сервиса Music Unlimited из Sony Entertainment мреже , корисници могу лако и гледати и дјелити садржај преко ТВ-а, таблета и рачунара уз помоћ DLNA wireless конекције.

За најновије Андроид корисничко искуство, Xperia Е ће бити лансиран на Андроиду 4.1 (Jelly Bean).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана