Samsung се није надао тако доброј продаји Galaxy S6 Edge модела

benchmark.rs
Samsung се није надао тако доброј продаји Galaxy S6 Edge модела

Прошле недjеље Samsung је званично објавио своје Galaxy S6 и Galaxy S6 edge телефоне на различитим тржиштима широм свијета, а очекивања од нових телефона су била висока.

Међутим, изгледа да је и Samsung изненађен њиховим успјехом а посебно Galaxy С6 edge моделом. Корејски медиј Yоnhap News поручује да је до сада продаја Galaxy S6 и S6 edge телефона "много већа него што се очекивало".

Наводно, индустријски званичник је изјавио да је у посљедња три дана продаја у Јужној Кореји достигла највећу висину до сада у поређењу са претходним Galaxy S моделима.

Међутим, оно што је најзанимљивије у целој причи је да Galaxy С6 edge који је скупљи од регуларног модела чини чак 50 посто укупне продаје. Како даље извjештава Yоnhap News, "високо рангирани компанијин званичник" је споменуо да Samsung није успио да направи прецизну прогнозу тражње за овај телефон са закривљеним дисплејем.

Управо због овога могло би да дође до несташица које би могле да трају и више од мјесец дана. Недавно су се могле чути прогнозе да ће Samsung продати 50 милиона Galaxy S6 и S6 edge јединица током ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана