Самсунг припрема троструко склопиви телефон

Г.С.
Самсунг припрема троструко склопиви телефон

Извори из Јужне Кореје сугеришу да би Самсунг могао да представи троструко склопиви телефон током 2025. године.

Индустријски инсајдери из Кореје тврде да је Самсунг већ спремио технологију за креирање троструко савитљивог телефона а ланац снабдевања је спреман за нови производ.

Ипак очекује се да ће коначну одлуку дати MX (Mobile eXperience) Division који је задужен за телефоне са склопивим екранима јужнокорејског гиганта.

Према извештају поруџбине савитљивих ОЛЕД панела су смањене за више од 10 процената јер потражња за Galaxy З Fold 6 и Galaxy З Flip 6 није испунила очекивања. Испоруке Самсунг Display-а када су у питању савитљиви ОЛЕД панели ће у 2024. години износити 12 милиона. То представља велики пад од 40% у односу на испоруку од 20 милиона из прошле године.

Када је у питању испорука Galaxy З Fold 6 и Galaxy З Flip 6 су били део око осам испоручених примерака у односу на предвиђених 10 милиона. Самсунг би могао да се бори против оваквог негативног тренда уколико се одлучи за објаву јефтинијег Galaxy Flip модела чиме би овај формат телефона учинио доступнијим већем броју корисника, преноси Б92,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана