Самсунг не може да произведе довољно S4?

Aгенције
Самсунг не може да произведе довољно S4?

Да ће Galaxy S4 дефинитивно бити хит потврдио је број поруџбина прије званичног лансирања - помама за Самсунговим новим чедом је изгледа толика да фабрике јужнокорејског гиганта не могу да одговоре на потражњу, пренијеле су агенције.

- Због невјероватне глобалне потражње, прва испорука неће бити довољна да задовољи све потребе. Очекујемо да ћемо у наредним недјељама успјети да одговоримо на све наруџбине - саопштио је Самсунг.
Како јављају медији у САД, бројни мобилни оператори одавно примају наруџбине, али су и они свјесни да ће се S4 нешто касније појавити на њиховим полицама.

- Планирали смо да овог викенда лансирамо SGS4, али због изазова постављених пред Самсунг, почетак пуне продаје биће одложен - саопштио је Спринт.

Аналитичари су за Блумберг оцијенили да би проблем са испорукама могао да буде и проблем са промоцијом нове узданице Самсунга, али постоје оцјене и да је ово саопштење дијелом контрола штете, али дијом и паметан ПР.

- У идеалној ситауцији желите да сви телефони у исто вријеме буду на свим полицама и да продаја крене у истом тренутку. То је велики логистички изазов. Међутим, ако негдје буде пропуста, није страшно, ако претпоставимо да ће за недјељу-двије све бити у реду - рекао је Ави Грингард из "Карент аналисиса" за Блумберг.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана