Резервишите Ascend Mate S и заљубите се на први додир

M:tel
Резервишите Ascend Mate S и заљубите се на први додир

Од 15. октобра 2015.године, путем m:tel Facebook странице резервишите најновији премијум Huawei Mate S модел.

Ријеч је о фаблету који долази са 5,5-инчним AMOLED екраном  (2.5D) заштићеним Gorilla Glass слојем четврте генерације у Full HD резолуцији 1080p, те двоструко дијамантски обрађеном ивицом, дебљине 2,65 милиметара.  Покреће га Huawei-јев сопствени HiSilicon Kirin 935 процесор у комбинацији са 3 GB RAM-а, а интерна меморија садржи капацитет од 32 GB.

На полеђини Mate S доноси камеру са сензором од 13 мегапиксела  заштићену сафирним стаклом  и има OIS опцију нове генерације. Додат је PRO Mode који омогућава више подешавања и додатни утицај корисника на сцену која се фотографише или снима. Да би одскочили од свих, Huawei је у Mate S убацио и посебан сет  филтера за сликање и снимање у црно-бијелој техници која ће слике учинити контрастнијим и ретро.

Huawei је унаприједио  Knuckle Sense на 2.0 верзију, која омогућава боље одсијецање фотографија или њихових дијелова, као и цртање зглобом прста. Нацртајте „C" на екрану зглобом прста и активираће се камера, „W" ће покренути временску прогнозу, „е" покреће интернет прегледач, а све остале пречице можете сами додати у менију телефона, фингерпринт Sense 2.0  код овог модела повећава брзину препознавања отиска прста и осјетљивост сензора.

Захваљујући посебном нано слоју Huawei Mate S је отпоран на прскање водом, влажне руке или кишу. Уређај подржава брзо пуњење, што значи да за десет минута пуњења можете добити два сата разговора.

Компанија Huawei је за Мate S поред три године гарантног рока обезбиједила  и "премиум гаранцију", која  се односи на бесплатно сервисирање уређаја који је оштећен од стране корисника.

Телефон је доступан у двије боје: титаниум сива и мистик шампањ. Будите први који ће резервисати Huawei Mate S који је уз Мoj Mix тарифу 80 доступан по цијени од 1 КМ.
Првих 50 који резервишу овај сјајни телефон/фаблет на поклон ће добити Power bank 5000 mAh, а сљедећих 50 купаца уживаће и у топлим напицима из Huawei стилизоване поклон термос боце.

Резервације трају до почетка продаје или истека залиха, а за више информација позовите кориснички сервис компаније m:tel на 066 10 10 10.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана